Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Капка патриотизъм.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Капка патриотизъм.

Много години техниката във Военно-историческия музей беше зарязана, после при преместването който каквото можа счупи още. Проблемите са много и тежки. В различни войни и срещу различни противници, обаче под тая броня и зад тия оръдия са стояли и загивали български мъже. Такива като нас.
    Сега в събота ще се чудим от къде какво да захващаме. Който иска може да дойде, от 10 часа там вече ще има хора. Другата събота, на 15.04.06 който иска пък може да дойде да се изцапа. Не с парадни дрехи. Аз имам джек и въжета, ако някой дойде с лебедка пък изобщо ще закачим поне веригите за пет минути.
    За участниците - ядене и пиене, така че на 15-ти не идвайте непременно с коли Ако тия дни стане ясно колко народ ще дойде ще е много хубаво.

Стефане, за Бояна или за Черковна става дума?
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Предполагам за Черковна! Тук в Бояна е Историческия ( има един хеликоптер и един самолет само), а Военния е там !
      RB Patrol Team

Коментар

А за какво става дума?

Коментар

Черковна. За техниката на двора.

Коментар

Мен ме пиши! Само уточни - да идвам ли тази събота или направо другата?

Коментар

Eй, ама си лаконичен... Какво за техниката в двора?

Коментар

Направо другата Тая - ако те интересуват чаркове за стари пушки и саби. Казват му борса, всяка втора събота от месеца е, и има старо оръжие и части.
                Ми какво ... Танкови вериги по земята вместо на ролките, строшени уникални камиони още от Първата световна война, разбити оръдия ... Музея няма пари, няма хора. Някой трябва да го направи. Аз не вярвам че България ще се свърши от писъците на брюкселски гейчета с проскубани брадици и феодалчета с анадолско национално самосъзнание, значи и това трябва да остане ...

Коментар

Това е добре! Значи ще доидем в 10:00 да набележим задачите за другата събота и след това може да отидем на залесяването от 11:00
                  http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...=2492&start=40

Коментар

За сега нямам планове за следващата седмица, т.е. идвам. Лебедка нямам но съм здрав
                    LZ1JJJ

Коментар

Подсещам мераклиите за събота. Ще се съберем до 10 часа в музея. Трябва да се вдигнат две вериги, едната не е и под ролките, да се завари една ролка на Т-ІІІ. Аз ще донеса електрожен и джек, ако някой дойде с лебедка ще е супер.

Някой да разбира от дървени колела? Изглежда главините и спиците се правят от различни дървета. Ама нямам представа и от цената. Трябват различни, обаче всичките са големи. Като знаем колко трябват, полека - лека ще намерим пари. Има и не е истина колко тенекеджийска работа ...

Коментар

Стефане, до колко часа ще е мероприятието?

Аз за съжаление имам ангажимент, ама ако свърша преди вас може да намина да видя какво е положението и дали мога да помогна с нещо.

За дървените колела дядо ми е бил експерт, ама на 90 години след 2 инсулта не знам дали може да се справи...

Иначе известо време се занимавах с реставриране на автомобили и още ми се реве като се сетя, че един гамен ми е нарязал и предал за вторични суровини колата - бях намерил един следвоенен Щаер-Пух 2000 ... много рядък екземпляр беше - сега е още по-рядък ако се среща ...
                        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Направо другата Тая - ако те интересуват чаркове за стари пушки и саби. Казват му борса, всяка втора събота от месеца е, и има старо оръжие и части.
                          Ми какво ... Танкови вериги по земята вместо на ролките, строшени уникални камиони още от Първата световна война, разбити оръдия ... Музея няма пари, няма хора. Някой трябва да го направи. Аз не вярвам че България ще се свърши от писъците на брюкселски гейчета с проскубани брадици и феодалчета с анадолско национално самосъзнание, значи и това трябва да остане ...
                          Ти ми говориш за приказките на Шехерезада.Не съм и знаел ,че съществува место ,където може да се докоснеш до тези машини,а камоли да участваш в тяхната потдръжка.Определено като дойда да живея в София/а това ще е септември /ще съм абонат там.Срещу Румънското посолство ,където жена ми има апартамент има ,ако не се лъжа воена академия .Там се намира експозиция от страхотна техника ,но не може да се припари .Аз всеки път обикалям като куче пред месарница.
                          Въпроса ми е дали това е инцидентно или ще е традиционно?За Черковна.
                          Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

За нас - винаги може
                            А, докато свършим каквото успеем и капнем. А после все едно ще се черпим, така че ...))

Коментар

точно там мисли да припарваме Стефан. на черковна... над военната академия... на двора, музея.. изпотрошеностите. ехх и аз ги гледал с тъга бих идвал там

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X