Обява

Свий
Няма добавени обяви.

стрелбище във Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• стрелбище във Варна

Здравейте,

Бихте ли ми казали дали и къде има стрелбище във Варна?

Благодаря предварително!

До: стрелбище във Варна

Аксаково - училището и по пътя за Виница-старото стрелбище на ОСО-не знам работи ли още.
    Дискавъри 300 тди ръчка
    Витара тди автомат
    XT660R

Коментар

Благодаря ти!

Ще проверя местата, дано да са работещи...

Коментар

Това лято като намерих това стрелбище на ул."НИКОЛА КЪНЕВ" много се зарадвах, но се оказа че е закрито и не работи.
        Прикачени файлове

Коментар

Това не работи от години. Само му стои табелата да лъже хората
          Дискавъри 300 тди ръчка
          Витара тди автомат
          XT660R

Коментар

Имаше едно във Виница.......купиха го ТИМ май, нещо не се разбраха с управляващите и в крайна сметка го затвориха.....стрелбището на флота е във Долни Чифлик, далечко е от Варна, имаше едно в Игнатиево, ама Еворорома.....та така.

Коментар

Честито стрелбище! Откриване на Стрелбищен комплекс „Комбат”
              На 15 януари ще бъде открит най-големият и модерен закрит стрелбищен комплекс в България - „Комбат”, в сградата на „ТИМ секюрити академи” на ул. „Тролейна” № 12 във Варна.http://www.varnacity.info/sport.php?...show&nid=14713

Коментар

Първоначално публикуван от v12345s Преглед на мнение
                Честито стрелбище! Откриване на Стрелбищен комплекс „Комбат”
                На 15 януари ще бъде открит най-големият и модерен закрит стрелбищен комплекс в България - „Комбат”, в сградата на „ТИМ секюрити академи” на ул. „Тролейна” № 12 във Варна.http://www.varnacity.info/sport.php?...show&nid=14713
                и цените са 7,62 - 0,25ст.
                9х18 - 0,40-0,45ст.
                9х19 - 0,60ст ППУ/Sellier & Bellot/CCI/Federal

Коментар

Е най-накрая да направят стрелбище. Във хубавия ни град не можаха
                  да се задържат стрелбища. Дано това, щом е покровителствано от
                  ТИМ да прокопса.

Кажете тези цени как ви се струват. На мен лично ми допадат

Успех!

Коментар

Цените са повече от добри. Жалко, че е само за пистолети, но и това е нещо. Ще отидем, ще видим оборудването, надявам се да са направили всичко както трябва, все пак повечето са бивши военни......

Коментар

Пистолети на мен лично са ми напълно достатъчни. Не че ако имаше
                      нещо автоматично нямаше да е голям кеф, но все пак да не ставаме
                      алчни. Пък и като знам кой и как издава разрешителни за автоматично
                      оръжие - знам ли...

Последно ходих на стрелбището на пътя за Виница. Там съм виждал
                      ППШ и Калашник с втулната цев - пригоден за малокалибрени 5.45.

Почти не остан време и скоро ще отида да видя какви са условията.
                      От статията във varnacity.info разбраб, че ще са само 5 коридора, а
                      ми се струва, че особено в началото ще има доста желаещи.

Поздрави!!!

Коментар

Първоначално публикуван от mrmrmr Преглед на мнение

Последно ходих на стрелбището на пътя за Виница. Там съм виждал
                        ППШ и Калашник с втулната цев - пригоден за малокалибрени 5.45.
                        Не са кал.5,45 , а 5.6мм. И цевта не е втулната, а вкладна, като за цевите не съм убеден, че са вкладни. Доколкото си спомням въпросните оръжия бяха изцяло преработени/изработени за .22 кал.
                        Дискавъри 300 тди ръчка
                        Витара тди автомат
                        XT660R

Коментар

Здравейте,

Някой ходи ли вече в новото стрелбище. Аз само минах да го видя
                          къде е. Сложили са табели отвън и може лесно да се намери. За
                          тези, които още се чудят къде е - намира се на "Тролейна" 12, в
                          сградата на военното окръжие, точно над тримата мускетари зад
                          затвора.

Поправката на jumbo1 е абсолютно вярна. Калибъра е 5.6 или .22.
                          Абе този за флоберката. Както и да е... Не съм много навътре с
                          тези неща. Просто изпитвах голям кеф да стрелям дажи и без да
                          целя само в десетката и ми се искаше пак да изпитам това
                          чувство.

Ако някой е ходил нека опише впечатленията си.

Поздрави!
                          Последно редактирано от mrmrmr; 22-01-09, 21:09.

Коментар

Здравйете на всички,

Вчера ходих до Комбат. Отидохме с един приятел, уж само да видим
                            как е, но решихме ей така да изпуцаме по някой друг патрон.
                            Аз стрелях с Glock 17. Много ми хареса. Не бях стрелял с Glock и не
                            знаех за какво става въпрос, но трябва да ви кажа че много ме грабна.
                            Приятеля стреля с H&K P8. Цената на 9х19 е 0.65 лв. 0.85 за мишена.

сайта на стрелбището е http://www.kombat.bg.

Ако някой има желание нека го разгледа вътре пише и цените на
                            боеприпасите. Има и барче с бронирано стъкло, през което се виждат
                            лентите за стрелба. Дават безплатно антифони и очила и ОРЪЖИЕТО.
                            Няма такси за оръжие, а само си плащаш патроните. Ако искате да
                            стреляте с ваше оръжие, не ви съветвам да си носите ваш боеприпас,
                            защото има наем на лентите и е доста солен - 15 мин - 27 лв, доколкото
                            си спомням.

Поздрави!!!

Коментар

Стрелбищен Комплекс Комбат организира Първи Пролетен Турнир по стрелба с КНО

Кога: 01.05.2009г (петък), Начало- 11.00 ч.

Регламент:

1. Прецизна стрелба- 3 пробни +10 зачетни изстрела на 25 метра по мишена номер 4
                              2. Бърза стрелба- 8 зачетни изстрела за 15 сек. на 20 метра

Условия за участие:
                              · Разрешено е използването на лично или предоставено от нас оръжие с кал:
                              9х18, 9х19, 9х17, 7,62, 7, 65, 38 SP, кал. 40 и кал. 45
                              · Оръжие на стрелбищния комплекс: 9х18, 9х19, 38 SP, кал. 40, кал. 45

Такса участие: 12 лв, боеприпасите се закупуват в комплекса.
                              Финалистите ще бъдат отличени с награди!За повече информация и записвания: www.kombat.bg
                              office@kombat.bg, 052 731 229, 052 74 05 34

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X