Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Курс по Българско КЕМПО за деца

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Курс по Българско КЕМПО за деца

Уважаеми колеги, възможно е да се организира курс по КЕМПО за деца. Повече за Българско КЕМПО можете да видите тук:

Българско кемпо - на световно ниво!

Аз записвам сина ми, но до момента са се събрали три деца а трябва да станат десет за да има курс. Затова и пускам тази обява, ако някой има желание да си запише детето да пусне ЛС.
    VPetrov.photography

До: Курс по Българско КЕМПО за деца

Мога ли да попитам къде се провеждат тренировките и в какво часово време?
    LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
      И,освен това-има ли минимална възраст?
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
        Залата за тренировки се намира в националният център по борба - Дианабад... Точни часове още няма но при всички положения ще се направи възможното да е удобно на родителите които ще трябва да карат децата...

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
        И,освен това-има ли минимална възраст?
        Да, минималната възраст е седем години... Но има и изключения за по-малки деца стига да им "иде отръки" дето се казва...
        VPetrov.photography

Коментар

И така почнаха тренировките... Децата са повече от щастливи, синчето тренира с голямо желание... Тренировките са четвъртък от 18:30, събота и неделя от 16:30... по един час...
          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
            Уважаеми колеги, възможно е да се организира курс по КЕМПО за деца. Повече за Българско КЕМПО можете да видите тук:

Българско кемпо - на световно ниво!

Аз записвам сина ми, но до момента са се събрали три деца а трябва да станат десет за да има курс. Затова и пускам тази обява, ако някой има желание да си запише детето да пусне ЛС.
            Здравейте,
            Искам да запишем сина ми на кемпо, можеме ли утре да отидеме на Диянабад директно, обаче не зная каде точно и кой да трся,
            Благодаря предварително
            Поздрави, Сергей
            Three witches watch three Swatch watches.
            Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Така ще е и най-добре, тъкмо детето да види и да се отпусне... Аз моят син го водих два месеца преди реално да почне да тренира че да свиква... Много е срамежлив иначе... метнал се е на баща си
              VPetrov.photography

Коментар

Малко настрани от темата,но какво е това бойно изкуство?съчетавало стилове-но какви?единственото почти съвършенно бойно изкуство е муаи тай,малко повече инфо ще е от полза,за мен лично бойно изкуство е когато спорта е контактен,иначе викане и скачане и учене на нищо,за малки деца е добре,изгражда принципи и харектер,при други агресивност,като за начало става,но за после ако решите да се развиват в бойните изкуства запишете ги на бойно изкуство,не на балет.

Поздрави

Коментар

Днес имах удоволствие да присъствам на една от тренировките и смятам да запиша голямата ми дъщеря. Инструктора определено има добър подход към децата, а самите тренировки ще са много полезни за физическото укрепване и дисциплината на малките.
                  LZ1GYY
                  0898 436 956

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X