Обява

Свий
Няма добавени обяви.

М 1117 "Гардиън" - новата бронирана машина на въоръжение в пехотата ни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: М 1117 "Гардиън" - новата бронирана машина на въоръжение в пехотата ни

Да я използват за какво? Да се возят от спалното до столовата - не се съмнявай че ще са доволни. Работата е че след като я обстрелят, няма да има кой да разкаже ...
    "Някои липси" звучи като че няма навигация, прицели, пожарогасители, ФВУ, ТДУ, всичко друго, което прави напудрения файтон бойна машина.
    Че няма оръжие вече казаха.

Коментар

Производителите твърдят, че това е машина за трима военни полицаи, у нас се представя като заместник на БТР. Не разбирам почти нищо от тази техника, знам как да ги докарам до плажа (десантно-достъпен бряг) или да ги натоваря от там. Обаче дори аз виждам разликата в размерите, броя на екипажа и броя на войниците, бронирането...Имам някаква представа от патрулиране по улиците на населено място и извозването на личен състав от пунктове за базиране до огневи рубежи.
      За какво всъщност са потрошени много голям куп пари? Журналистите ли ни будалкат или тюфлеците от щаба?
      There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
      No wahalla.

Коментар

Тюфлеците. Журналюгите не са и подушили колко псувни може да се напишат.
        За БТР не може да става и дума. Но това не е заместител и на БРДМ-а. Нито конструктивно, нито никак. Разузнавателна станция също няма.
        Пари на буклука. И в буклучливо фирмЕ.

Коментар

Вчера в Телеграф имаше няква статия за далаверите в армията, как са продавани военни имоти на цени в пъти под данъчната им оценка. А също така пишише и за това как са купени БТР "Гардиън" :
          "От Главния щаб на пехотата променяли толкова пъти критериите, докато не паснат на избраната машина ...."

Коментар

Как така се приема на въоръжение в армията кола, която НЕ Е МИНАЛА през задължителни тестове? Та ти ако купуваш кола няма ли да я подкараш преди?!

Коментар

Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
              Джон Кенеди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X