Очаква ли се скоро мобилизаця? Май БНО Шипка и главатаря им Валтер Калашников свикаха мобилизация миналата година?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
А ще има ли въобще мобилизация - тема отделена от "паметката на мобилизирания"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Паметка на мобилизирания или какво всъщност ще ни трябва при война/ мобилизация..
Е то мобилизация за извън България може ли изобщо да те привикат !?Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЗависи къде ще се ходи.
Коментар
-
От: Паметка на мобилизирания или какво всъщност ще ни трябва при война/ мобилизация..
Старшина Калашников ги мобилизирГаше в гората. Ама дойде горският и ги изгони, май...And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
Коментар
-
Разбира се.Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнениеЕ то мобилизация за извън България може ли изобщо да те привикат !?
Коментар
-
Това има ли го някъде в закона ?Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеРазбира се.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Мисля че няма държава, която по закон да не може да прати войска някъде извън границите си. А те и законите, и границите, не са непоклатими в случай че това е проблем.
Коментар
-
За извън границата само кадрови. Подписаха декларации за съгласие преди години. Мобилизирани не.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеМисля че няма държава, която по закон да не може да прати войска някъде извън границите си. А те и законите, и границите, не са непоклатими в случай че това е проблем.Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.
Коментар
-
Чудно ми е само - доста народ не е на постоянните си адреси по адресни регистрации. Други са в чужбина... на "дълги" почивки (разбирай водят са на адред Таи тук в БГ,но ги няма от години) Та как точно ще ги мобилизират тези хора ?!?
Коментар
-
СМСи ще ни пращат майПървоначално публикуван от DaGa Преглед на мнениеЧудно ми е само - доста народ не е на постоянните си адреси. Други са в чужбина... Та как точно ще ги мобилизират тези хора ?!?TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
То пък голяма философия, да чуеш по радиото че се прави мобилизация.Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнениеЧудно ми е само - доста народ не е на постоянните си адреси. Други са в чужбина... Та как точно ще ги мобилизират тези хора ?!?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар