Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НА КАКВО ви научи казармата ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: НА КАКВО ви научи казармата ?

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
    ...а иначе можехме алтернативно да идем да бачкаме в Кремиковци, да избягаме нелегално зад граница или просто да се обявим за педераси!
    Изключително обективно резюмиране на възможния избор!
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
      ...Ми, такъв ни е матряла....
      Начиии мое и да бъркам, но почваш да узряваш за идеята, че моите 0.6% (като отчетем и малко хипербола характерна за писанията по форумите) са близки до реалността?!?
      Последно редактирано от derhunter; 09-09-16, 07:32.
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
        От тогава научих, че всичко, що е с пагон и шапка не става за нищо.
        Само идиот може да те вдигне в три сутринта, и то защото дрехите ти не са сгънати колкото един пощенски плик. От тогава никога, ама НИКОГА няма да си сгъна дрехите.
        Само идиот може да те накаже, щото нямаш гребен, при условие че си с един сантиметър коса.
        Класика в жанра! Поредния който дори и малко не се е напънал да се замисли,а просто е карал по течението...
        Последно редактирано от ЕМО; 09-09-16, 00:03.
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

Един от моите новобранци караше такси, докато е в градски патрул. С автомата между краката и тантал. Другият от патрулната двойка, отскачаше при гаджето от "Икономическия техникум" срещу поделението. Да, ама като му свирна- Емо, трябваш ми на "Широка поляна"- Емо, с таксито е на третата минута при мен. Веднъж извози арестант до МВР-то. Ся... колко Жигули си купи от таксиметърлъка, не знам.
          Има начини да заобикаляш, има начини да подминаваш, има начини да го правиш за сметка на друг.
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
            Изключително обективно резюмиране на възможния избор!
            Ми някои все пак прибягваха към тези алтернативи за да оттърват родната казарма! Пропуснал съм че и регистрираните наркомани също скатаваха службата!
            "Do not correct a fool, for he will hate you;
            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
              начиии мое и да бъркам, но почваш да узряваш за идеята, че моите 0.6% (като отчетем и малко хипербола характерна за писанията по форумите) са близки до реалността?!?
              Баце, както ти казах и в другата тема - ако КМБ го е докарала до там че АЗ да съм измежду 0.6% (плюс минус хиперболата) от матряла, предполагаемо - ентелектуалния и морален стожер на нацията, по добре да гасим лампите и да сгъваме цирка Прочети "Черният обелиск" на Ремарк и ша ти олекне. Наздраве
              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Ми някои все пак прибягваха към тези алтернативи за да оттърват родната казарма!
                Именно това казвам - обективно резюме. Ми то до какви други да прибегнат (частен случай беше и връзки за тескере НГВС/ОГВС).

Пропуснал съм че и регистрираните наркомани също скатаваха службата!
                Е, това вече не е избор, а даденост.
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Баце, както ти казах и в другата тема - ако КМБ го е докарала до там че АЗ да съм измежду 0.6% (плюс минус хиперболата) от матряла, предполагаемо - ентелектуалния и морален стожер на нацията, по добре да гасим лампите и да сгъваме цирка Прочети "Черният обелиск" на Ремарк и ша ти олекне. Наздраве
                  Аз чета обелиска, ти засилваш комуникациите си извън обичайната си среда с акцент хора от народа (правиш си стат. извадка и ги подкарваш по егн и адрес). За десерт ми казваш дали тия % пак ти се струват толкова далече от реалността, както и vice versa. Деал?

п.п. все пак кажи какво имаше предвид с "...Ми, такъв ни е матряла...", че може и да не съм те разбрал правилно...

Коментар

Аз чета обелиска, ти засилваш комуникациите си извън обичайната си среда с акцент хора от народа (правиш си стат. извадка и ги подкарваш по егн и адрес). За десерт ми казваш дали тия % пак ти се струват толкова далече от реалността, както и vice versa. Деал?
                    Ако съм оставил в теб погрешното впечатление, че си общувам основно с посланици, графове и прочее хайлайф, то впечатлението е именно такова - погрешно. Все пак живея в Дружба 2 даге.

все пак кажи какво имаше предвид с "...Ми, такъв ни е матряла...", че може и да не съм те разбрал правилно...
                    Ми, такъв ни е матряла. И нямам причини да си мисля, че аз съм от 0.6% дето стоят на някакво стъпало отгоре над лайната. И вупще - крайно време е да спрем да се питаме взаимно "Кой ми сра в гащите?", щото в повечето случаи отговора е досадно очевиден
                    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Ако съм оставил в теб погрешното впечатление, че си общувам основно с посланици, графове и прочее хайлайф, то впечатлението е именно такова - погрешно. Все пак живея в Дружба 2 даге.

Ми, такъв ни е матряла. И нямам причини да си мисля, че аз съм от 0.6% дето стоят на някакво стъпало отгоре над лайната. И вупще - крайно време е да спрем да се питаме взаимно "Кой ми сра в гащите?", щото в повечето случаи отговора е досадно очевиден
                      Ааа, глей са - това, че си мисля, че съм едно стъпало над лайната никога не ми е служило за повод да се оправдавам с тях! А иначе материала наистина е такъв! Но само мнозинството - извън него има, както нагоре, така и надолу, та даже и наляво, и надясно... във връзка с темата, това всъщност го осъзнах в казармата...

Коментар

Айде, да си направите клуб 0,6%. С подходящи питиета и тематични вечери. Мисля, че ще е доста посещаван.
                        Офффф, пак излезнах от темата.
                        Последно редактирано от Тропчо; 09-09-16, 00:48.
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Винаги е имало избор, дали те устройва е друг въпрос! Да влезем в казармата, да положим клетва и да носим службата си беше нашия избор, а иначе можехме алтернативно да идем да бачкаме в Кремиковци, да избягаме нелегално зад граница или просто да се обявим за педераси!
                          Това с Кремиковци пак не беше да всички . Кандидатите минаваха одобрение от военните и ако си някоя дефицитна за армията специалност просто не ти разрешават да сключиш договора . На мен ми казаха че с моята тогава шофьор - автомонтьор със стаж по професията нямам никакъв шанс да "отърва" казармата в Кремиковци .
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                            Коле ама ти верно ли в 26250 си служил и кои години.
                            Да не се знаеме от там
                            То си е за другата тема-"кой къде е служил", но понеже тази е актуална-да ти отговоря тук-влязох на 21 Септември 1988 и се уволних на 30 Август 1990.

Ти?
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              То си е за другата тема-"кой къде е служил", но понеже тази е актуална-да ти отговоря тук-влязох на 21 Септември 1988 и се уволних на 30 Август 1990.

Ти?
                              О Коле ти ме водиш с много - аз влязох в 26200 септември 1999 и излязох от 26250 юни 2000.
                              Никакъв шанс да се познаваме.

Най хубавото бе на уволнявката строени долу на плаца и ни държат речи как сме построили родината и дъра бъра накрая ме карат да кажа няколко думи като по начетен ( разбирай един от по светлозелените ). Излизам аз и казвам пак нещо в същия дух и заключвам - "За съжаление повечето от нас няма да останат в България да се нарадват на построеното"
                              Да беше видял ченетата на шапките и на Командира на поделението "Пинчера"
                              Land Rover Discovery II, V8 4.0
                              VW Golf VI variant
                              Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                                Мен лично казармата ме научи само на глупости.
                                Максимата ''Влизат различно умни, излизат еднакво тъпи'' важи с пълна сила.
                                От тогава научих, че всичко, що е с пагон и шапка не става за нищо.
                                Само идиот може да те вдигне в три сутринта, и то защото дрехите ти не са сгънати колкото един пощенски плик. От тогава никога, ама НИКОГА няма да си сгъна дрехите.
                                Само идиот може да те накаже, щото нямаш гребен, при условие че си с един сантиметър коса.
                                Затова пък аз си намерих мой си начин на протест и им го връщах тъпкано. За година и два месеца шофьор на ЗиЛ успях да си купя Жигули.
                                И сега, след 30 години продължавам да МРАЗЯ всичко, що е свързано с армията.
                                Намерил си наш Борко оправдание за дефектите. Казармата и "шапкарите" му били виновни. Па и протестър бил. Крал и с гъза си за да си отмъщава. Аланкоолу, на кого си го връщал тъпкано като си крал?!? Ами със сигурност не е на военните. Крал си нещо, което е плащано с пари на данъкоплатците. Т.е. крал си от всички българи. И с нищо не си бил по-различен от един крадлив фатмак, срещу които плюеш с пяна на уста. Все същия миризлив материал!

И хич не ти вярвам, че си крал само в казармата. Последната по-скоро беше място, където по-бързо и ясно си проличаваха качествата на даден човек. Тъпият комплексар, който си избива комплексите за малоценност като тормози новобранците, не е станал такъв в казармата. Такъв си е влязъл и там просто е намерил място за изява.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X