Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЗРВ-ейци!
Свий
X
-
От: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЗРВ-ейци!
Това не беше ли химна на артилерията?Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнениеЧестито !
От години си търся "Изправи се гора от стомана" на мп.3 или друг аудиофайл - някой може ли да помогне ?Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Да не си служил в Шумен ?Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнениеЧестито !
От години си търся "Изправи се гора от стомана" на мп.3 или друг аудиофайл - някой може ли да помогне ?
Свали си МР3 от линка на видеото, през това :
http://www.youtube-mp3.org/Последно редактирано от krasimir.n; 02-10-14, 16:00.
Коментар
-
Ей, човек, жив да сиПървоначално публикуван от krasimir.n Преглед на мнениеДа не си служил в Шумен ?

Не, в 1-ва ЗРБ съм служил.
Да, техен си е, ама поради липса на ЗРВ-ейски го пеехме него.Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеТова не беше ли химна на артилерията?Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
-
Тъкмо се зарадвах, че ще има пуск у софийско равно поле, пък то се оказа, че ....
едно звонче звони, со фелисопедоо...
Статична експозиция...?
Венера, значи.... и болестите и....
@#$$$$@$%%%%___@
Га требе, сме артисти, га не требе - статисти...
Тур` му пепел на статизма, да сме живи и здрави!
Коментар
-
Е, това просто няма как да стане...Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеТъкмо се зарадвах, че ще има пуск у софийско равно поле, пък то се оказа, че ....
Коментар
-
Както е ставало другаде, така и у софийско може да стане по същия начин.
Разперчемен кабел в ОШК, и после - а, ми тя замина...
Някъде из крайбрежието наше..преди време..
То, като те чета, би трябвало да знаеш, де..
Да не става пак, де..
Коментар
-
Дето после самолетите хвърляли външни резервоари, за да "прикрият" пуска? Тогава май стартовият двигател беше ударил къща някаква....Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеКакто е ставало другаде, така и у софийско може да стане по същия начин.
Разперчемен кабел в ОШК, и после - а, ми тя замина...
Някъде из крайбрежието наше..преди време..
Истината е, че съм лаик по темата в сравнение с някои други във форума...Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеТо, като те чета, би трябвало да знаеш, де..
Няма, ще са само ТЗМ-и....Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеДа не става пак, де..
Коментар
-
Аз не съм от това село, не знам, и не разбирам.
Обаче, това, дето казала ЕЖК, не било село, а, баир, и инфото от първо лице бил селския овчар.
Поне така четох в едни книги, официални, ама не ги четат много хора.. що ли?
Пък за ТЗМ, дето фърчеше с изделието, барабар, това .. аз не съм го виждал, ама от толкова места съм го чувал, че съм убеден във верността на армейските лакардии..
Но и за оня сержант, варналията, дето е с леко китайски оттенък от окислителя, и за него съм чувал..
НО!!
Го познавам лично!!
Интересни работи стават по тия празници,брех.
Ако има начин, ще ми е приятно да си говорим наживо, Arangel - интересно ще е.
Честит празник.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар