Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Свален пътнически самолет над Украйна
Свий
X
-
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
-
Ма ти вярно ли си мислиш, че може да убедиш някой, как тези ДНР-ейци и ЛНР-ейци не са Русия!Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеДа. И той отдавна има отговор. Който обаче е трудно разбираем за мерзавците, които защитават военнопрестъпници.
Понеже в тая кочина НЕ руснаците палят живи хора и доубиват с тояги ранените, НЕ те изнасилват и бесят бременни жени, НЕ руснаците стрелят по дворовете на училищата, в часа, в който първокласниците се събират за първия си учебен ден.
А някаква фашистка измет го прави, и се гордее с това.
Е, същите тия хора значи леко и непринудено свалят пътнически самолети, а после трупат вината за това на друг. А защитниците им, по моему са също толкова гнусни недохора като тях. Или още пО. Понеже ония от това се мъчат да изкарат някъв келепир, а страничните им поддръжници не могат да го имат по принцип.
Единствения въпрос който ми остава, е какви и какво са защитниците на военнопрестъпниците.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
davc,Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеМа ти вярно ли си мислиш, че може да убедиш някой, как тези ДНР-ейци и ЛНР-ейци не са Русия!
ти от пиедистала си на отявлен русофоб във форума,
(сори за израза , не си русофоб за мене, но така го играеш за да си фешън шуй)
как ще убедиш населението на ДНР и ЛНР, че не са етнически руснаци?! СМЕХ!
Иди при тях и ги наречи украинци, татари или каквото се сетиш, ако ти стиска.
Последно редактирано от Prytzi; 02-12-20, 20:56.
- 4 likes
Коментар
-
Интересно, че тук никой не пише за тези съществени сякаш не са съществували . Ако се разрови човек из побликациите за за трагедията става ясно , че украинския диспечер водещ самолета изчезна яко дим, пилота на Су-25 9(летял в района на трагедията) първо го наградиха, после повишина й накрая го самоубиха.
- 2 likes
Коментар
-
Аз понеже не следя темата отблизо, може ли информация за:Първоначално публикуван от Mais Преглед на мнениеИнтересно, че тук никой не пише за тези съществени сякаш не са съществували . Ако се разрови човек из побликациите за за трагедията става ясно , че украинския диспечер водещ самолета изчезна яко дим, пилота на Су-25 9(летял в района на трагедията) първо го наградиха, после повишина й накрая го самоубиха.
- украинския диспечер, дето изчезнал
- пилота на украинската сушка, дето първо го наградили и после го самоубилиСиньо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
- 1 like
Коментар
-
Моля опишете, как Су25 9 сваля 777 за 7сек. (сигурен съм,че незнаете защо трябва да са не повече от 7сек.) (толкоз седмици, туй еврейска раутаПървоначално публикуван от Mais Преглед на мнениеИнтересно, че тук никой не пише за тези съществени сякаш не са съществували . Ако се разрови човек из побликациите за за трагедията става ясно , че украинския диспечер водещ самолета изчезна яко дим, пилота на Су-25 9(летял в района на трагедията) първо го наградиха, после повишина й накрая го самоубиха.
)
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
А токмо свiдомiй украинец? Из западнэнцив?Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеАз и нямам никакво такова намерение!
И впрчем изобщо не съм "русофоб", само не съм безродник.
Щото не виждам друга причина да защитаваш абсурдна, и значи незащитима теза.
Коментар
-
Досев, срещу тая крава, Су-25 преспокойно минава за изтребител. Еле па в истинското си изпълнение, без буква Э. И по състава на въоръжението въобще, и по това, с което е излетял онзи.
Как става прехвата, и колко секунди трябват за това, пише в учебника за прехващачи, и който се качва в такъв самолет, го е чел.
Коментар
-
Моля опиши, как Су25 сваля 777 за 7сек. Иначе чудесно начало, приемаме за истина, че Су25 оперира свободно на 9-10км. Колко и кои ракети използва и така полечка...(прехватите приемаме че са ИДЕАЛНИ, опиши как зануляваш 777 за 7сек.)
(сам знаеш, че ти е незащитима тезата, ама като си решил - пък да се повеселим)
-
-
Нема- нема и току някой изтупа прахта от сборника с легенди и предания святого ВладимираПървоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
Аз понеже не следя темата отблизо, може ли информация за:
- украинския диспечер, дето изчезнал
- пилота на украинската сушка, дето първо го наградили и после го самоубили
And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
Коментар
-
Не бе, то аз също съм амбразурчик. И не съм голям фен на майданятата. И двете са лесно проследими по писанията ми тук.Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнениеАмбразурчици, сър. Мразят собствения си род, заради сляпа вяра в залязваща империя.
Ама...Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
-
Да си фен или не-фен няма отношение към въпроса. Имаш си аргумент - представяш го. Ако доказателствата и логиката на аргумента са ок, аргументът е валиден. Ако не са - аргументът не става. Амбразурчиците нямат аргументи, пък даже и лоши. Имат само омраза към всичко, което е различно от талибанската им вяра.Последно редактирано от NovemberCharlie; 02-12-20, 22:26.
-
Е да де, горе долу така и аз ги виждам нещата.
-
-
Забрави! Дъвкано е вече в темата. Су-25 ни таван има, ни скорост да гони да сваля Боинг 777, на който крейсерската е горе-долу като максималната на Су-то и обикновено лети на височина, на която стандартно Су не може да се качи.Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеДосев, срещу тая крава, Су-25 преспокойно минава за изтребител ...
Ако се абстрахираме от горното, с Р-60 няма как да направиш на парчета във въздуха голям пътнически самолет. И ракетата по-скоро ще отиде в двигател, а не в пилотската кабина.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
От към края на Афганистан, техните могат. И да стрелят по цел с превишение могат, освен кислорода.
Самолетът не е станал на парчета във въздуха. Всичките му парчета са на едно място, и то малко. Когато се разпадне нависоко, се разлитат на голяма площ.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар