Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Bulgarian Specops

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Bulgarian Specops

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    Е

...........Лично мнение, моля бившите и настоящи военни тук да не се обиждат, дълбоки адмирации към всички тях, очевидно никак не се вписвате като сганта за която аз говоря!

Много поздрави,
    Напълно прав си!!Сискам палци на всички, които са тръгнали да се махат от тази прогнила до основи структура.Не е лесно да си намериш мястото извън казармите, но след известно време става и започваш да се питаш за какво си стоял толкова години там.А и така можеш да бъдеш сигурен , един ден ще ставаш за нещо повече отколкото да вдигаш бариерата на някой паркинг.
    Никаде не се търсят специалисти по строева подготовка и военна простотия

П.П.Има една стара войнишка поговорка---В казармата конфитюра,зелената боя и простотията никога не свършват........но вече май остана само простотията.....
    Че даже я разнесохме по света с мисиите .
    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

До: Bulgarian Specops

Тоя чичко с бялата брада е Абаджиев, шефа на Съюза на Бившите Командоси. Някога, преди пет-шест години, като видеха картата на някой от членовете на съюза, полицаите се насираха. Сега се смеят, защото този чичко започна да ги продава по 80-100 лева "членски внос". Имам информация от първа ръка за СОБТ и мога само да кажа, че повечето са истински мъже. Естествено има и такива които отиват там само и само да могат да бият хората безнаказано, но във всяко стадо има мърша и такива са срам за професията им. Има и други които започват заради възможността да станат ВИП охрана на някой баровец, но тях по ги оправдавам. Заплатата на служителите е колкото на един полицай или малко отгоре, а работата им е доста по тежка. Абе така като се замисля и спец частите ни като цяло са като всичко в държавата. Няма да казвам какво, че модераторите ще ми се карат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X