Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Книги за тенденциите на съвременния тероризъм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Книги за тенденциите на съвременния тероризъм

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
    Аз лично не препоръчвам български автори. Какъв опит имат те по тероризъм, къде и кога? Когато хората по света, заговарят за терориъм, ние още сме слагали "майбахове" по границите...
    Аз не знам много терористи да са издали студия по въпроса (та да се изтъква опитът като критерий), да не говорим, че по правило интелектуалният им капацитет не предполага академични занимания.
    А ний сме дали нещо на света - доста неща. Солун, Орце Попйорданов (и ко); Света Неделя (до „близнаците“ май държеше рекорда по количество жертви); Величко Керин/Владо Черноземски (Шофьора) - Марсилия; разните дреболии като влакове през '41-ва - '44-та...Това съвсем не са единствените.
    А по времето, когато сме слагали Майбаси по границите се е случило и първото отвличане на самолет в историята ни.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

От: Книги за тенденциите на съвременния тероризъм

Не става въпрос за дипломна работа, а за разширяване на кръгозора (и то както се вижда - не професионално)...
      Неслучайно съм подчертал западни източници - приятеля има достъп до руските и има поглед върху тях...
      Всяка книга особено писана от човек с друг манталитет може да ти подскаже друга оригинална гледна точка, така, че напълно разбирам интереса му...
      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X