Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си спомним за Кербала...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да си спомним за Кербала...

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Пусни го и в траурната тема ?

Зер да няма вопли после че за руските загуби (дето ги пуска само един потребител който се сеща овреме и не прескача) ревем, а за българските (дето има кой да се оплаква че никой не пуска теми, но няма кой да пуска теми) - не ?
    Е чак па вопли и ревове..... ! Некой да не се е заблудил че чак толкова ми пука за туй дето все още гръмко се нарича държава и за туй дето все още я населява! Просто си позволих да споделя някои свои (не първи и не последни) неприятни впечатления на 2 пъти, ама първия път не уцелих темата та се наложи втори път! Не че смятам да се пъна или пък си мисля, че мога да поправя нещо толкова счупено, ама от време на време си изоквам ей така безсмислено!
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Ми вместо да окаш - пускай теми в онзи раздел бе Слави ?

Темите за руските загуби там ги знаеш кой ги пуска. Един човек. Просто си е дежурен по отговорност. И няма лошо, както виждаш хората са съпричастни.

Като се сещаш за български траурни моменти - пускай ги там. Можеш да бъдеш сигурен че не само българи ще поднасят съболезнования и ще са съпричастни.

Когато се сетиш - пускай. Само добро ще направиш.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Лека им пръст.
        В момента има предаване по БТВ.
        Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Ми вместо да окаш - пускай теми в онзи раздел бе Слави ?
          Ми не ща! И обяснението на това ми нежелание би било много дълго и отегчително (да не кажа и глупаво) за повечето читатели, ако се налагаше да го дам. Има и кратък вариант ама пък твърде грубо и обидно ще прозвучи! И не са ми проблем 8-те теми на Сибирски нито твоите 10 в оня раздел! Проблем са ми тия дето липстват, а не тия дето ги има там! Проблем ми е и двойния аршин, за който беше започната оная тема, в която изоках! Та ще продължа да се изоквам от време на време докато правилата и порядките на форума съвсем се разминат със собственните ми правила и чувство за порядък, пък тогава най-вероятно ще ме избаняте най-накрая, щото аз писаните правила нито съм ги чел, нито пък имам такова намерение! Е знам туй онуй от прочетени коментари из форума де!

Извинявам се за оцапването на темата, просто на някои "въпроси" държах да дам отговор и то публично а не на лични! Моля да бъде почистено!
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X