Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откат - 45 или .308???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откат - 45 или .308???

Бьрзичко ми трябва да си кажете мнението кое рита повече - килограм напьлно метален пистолет 45 калибьр 230 грейн или 7 килограма 23 инчова цев 7.62Х51 или .308 Уинчестер 168 грайн???

Тьпата идея е да сложа фенера/лазер на снайпера и да го видя дали стреля само дето фенера/лазер е мислен за пистолет,а не за снайпер та се чудя дали ако го срита 3-4 пьти няма да го умори и да му увисне лазера на това.

Позвам с чистенето,кажете си мнението,че нямам време за ровене,а отивам да ги прострелям днес

Мали тук таме долепям,нямам тьпрение,жената избяга с децата
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

От: Откат - 45 или .308???

Размина му се,засилиха ме на бачкане,въпроса си остава
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

45АСР е адски приятен за стрелба и отката му е доста по-слаб от този на въпросните карабини.

Коментар

Не може точно така да се сравнява..пистолет и карабина... Съгласен съм с колегата макар и силен отката на 45 кал е "мазен" /аз така си му викам/ не е проблем. За 308...ами на мен лично ми е по-приемлив от 7.62Х54. Що ти е фенер на карабина....и то с този калибър...Обикновено с този калибър си на "статична" позиция..не ти се налага да "претърсваш'' района
        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Аз фенер съм и сложил,лазер и търся на карабината ма това друга бира.

Лазера/фенер комбо който го мисля за пищова ми се струва,че бие в дясно като го закачим на Сига на брата та се чудех ако го закача на снайпера и го пердаша на 50 метра дали ще оживее един пълнител стрелба.

Размина му се поне за десетина дни,хванаха ме на плантацията.А фенер,че ще има карабината то ясно,Олайт М22,че даже и снимка за идея има в съседната тема.

Не знам за какво ми е,без да я включвам все тая дали е там или не,но дадат ли ми време да се приготвя лили мамо,това как светииииииии,няма такова.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X