Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дядо Мраз,Дядо Мраз е голям ………...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дядо Мраз,Дядо Мраз е голям ………...

Лично аз по едни други принципи ги познавам..... Ама няма да казвам кои щото пак ще кажете че храня руското..... Иначе това е руско копие на Слиика форс на Снугпак. Имал съм оригинала - сега имам Бергена на същата фирма - същия дето не върви със сасаджия..Аз обаче съм фен на едни други фирми за раници.... Кемълбег, Мистери ранч, Снугпак и в краен случай Уориър- като бюджетен вариант. За багажните системи тоже.....
    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
    No man left's behind !!!!

Коментар

Eдна коледна изненада от колегите от Olight!!!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:032198905-big.jpg
Прегледи:1
Размер:63.3 КБ
ID:5546391 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:032198904-big.jpg
Размер:87.2 КБ
ID:5546392

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Защо така мислиш?По какво ги познаваш?
        Най-честата "грешка" която правят тези които нямат въображение и идея ...е да копират дизайна...И само толкова Пропускат момента с вида текстил, качеството на текстила и качеството на изработка....И си имаш "едикакво си " ама не точно....Казвам го от личне опит Да не си помислите нещо...Ето например имам две якета на "North face" едното е "реплика"....При мокрене единият ръкав ми се пълни с вода Раници на 5.11 ..репликата при натоварване висва ..да не казвам като какво...и т.н.
        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
          Най-честата "грешка" която правят тези които нямат въображение и идея ...е да копират дизайна...И само толкова Пропускат момента с вида текстил, качеството на текстила и качеството на изработка....И си имаш "едикакво си " ама не точно....Казвам го от личне опит Да не си помислите нещо...Ето например имам две якета на "North face" едното е "реплика"....При мокрене единият ръкав ми се пълни с вода Раници на 5.11 ..репликата при натоварване висва ..да не казвам като какво...и т.н.
          Нещо такова.... MOLLE ленти на "мека раница" е малко..... да кажем неудобно.... Обаче от АК та няма отърваване .... сега ми направиха адски неприлично предложение за една такава АК бела вешалица в .308....

Име:Zastava_M-90-SA_links.jpg
Размер:44.6 КБ
ID:5546409

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
            Нещо такова.... MOLLE ленти на "мека раница" е малко..... да кажем неудобно.... Обаче от АК та няма отърваване .... сега ми направиха адски неприлично предложение за една такава АК бела вешалица в .308....
            [ATTACH=CONFIG]661209[/ATTACH]
            Това прилича като да е правено на 3D принтер
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Това прилича като да е правено на 3D принтер
              Обещали са че моята е правена у среду.... или преко среду

Коментар

Чета темата, и плача с кървави сълзи...

Тоя дедо ви Мраз ше доде голем хомосекшуъл...

Имах плахи надежди да ми донесе това:

Име:SWEDF13GBL.jpg
Размер:31.2 КБ
ID:5546550

Финладската мека китка ми донесе това:

Име:recaro-young-expert-plus-kindersitz-isofix-9-18-kg-gruppe-1-black-schwarz-c.jpg
Размер:43.4 КБ
ID:5546551

С обещанието да участвам в тиража догодина. А ся кажете, не е ли пеерас ?
                Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                  Чета темата, и плача с кървави сълзи...

Тоя дедо ви Мраз ше доде голем хомосекшуъл...

Имах плахи надежди да ми донесе това:
                  [ATTACH=CONFIG]661389[/ATTACH]

Финладската мека китка ми донесе това:
                  [ATTACH=CONFIG]661390[/ATTACH]

С обещанието да участвам в тиража догодина. А ся кажете, не е ли пеерас ?
                  Много хубав подаръкАз не получих такъв защото пазим столчето от голямата щерка.
                  За F1 не съжалявай.Лично на мене не ми допада малката и неудобна дръжка.

Коментар

Мене добрият старец вече ми донесе един експериментален Горатексов комплект на родното Специални сили ... сега да видим дали ще отпусне още нещичко....

Коментар

Нещо такова.... MOLLE ленти на "мека раница" е малко..... да кажем неудобно....
                      Колко да е мека, със шините е, те са си твърди.На мен ми е екстра.Оня ден гледах една дето я ползват по немачко - нищо особено и е без космически технологии, па техните войничета я нарамват редовно.
                      А някой се чудеше за материала - май е някакъв тип кордура, ма не ги разбирам и не задълбавам чак толкова много.
                      Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                        Колко да е мека, със шините е, те са си твърди.На мен ми е екстра.Оня ден гледах една дето я ползват по немачко - нищо особено и е без космически технологии, па техните войничета я нарамват редовно.
                        А някой се чудеше за материала - май е някакъв тип кордура, ма не ги разбирам и не задълбавам чак толкова много.
                        Аз за този размер ползвам това :

Име:warrior_crusader_bag.jpg
Размер:64.4 КБ
ID:5546553
                        Ривърс дизайн на Модърлоуда на Кемълбег.....Здрава та прекалено здрава.... и много обичам раници с органайзер джобове.

Коментар

Аз за този размер ползвам това :
                          [ATTACH=CONFIG]661395[/ATTACH]
                          Ривърс дизайн на Модърлоуда на Кемълбег.....Здрава та прекалено здрава.... и много обичам раници с органайзер джобове.
                          И тая е добра, некъде съм я виждал.Колко й даваха, 45 литра ли?
                          Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                            И тая е добра, некъде съм я виждал.Колко й даваха, 45 литра ли?
                            М даммм.... Като я накича с външните джобове събира 60-65.

Коментар

Предимството на "меките" раници е едно и то не маловажно...леки са Едно е да носиш багаж 10 кг ..друго пак толкова ама с 3 кг раница

Коментар

Предимството на "меките" раници е едно и то не маловажно...леки са Едно е да носиш багаж 10 кг ..друго пак толкова ама с 3 кг раница
                                Верно е, прав си.Три кила са си три кила.Но шините се вадят и са алуминиеви - колко ли пък тежат?Всъщност какво точно имате предвид меки раници?
                                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X