Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Промяна на образец 3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Промяна на образец 3

Макар от скоро да имам образец 3, формата му не спира да ме изумява а факта, че трябва да го сгъна на 4 за да го събера в портфейла - да ме дразни. Ете една новина, която аз намирам за положителна по отношение намаляването на бумащината. Има и други аспекти на това нововъведение но предпочитам да не мисля за тях а и не мисля, че са болка за умиралка (контрол, пари за ново издаване, чакане и тн.).

ЦЪК
    42

От: Промяна на образец 3

Не се ли обезсмисля при положение че остава и формуляр-списък с притежаваното оръжие?

Коментар

Няма как да знаем от сега какъв ще е режима на списъка, но до скоро си носих умалено ксерокс копие на пълномощно за автомобил и полицата за ГО с документите на колата и не е имало проблем при проверка а те са си съвсем официални документи. Мисълта ми е че ако разрешителното е на пластика то при проверка в системата следва да излиза и списък с това какво може да носи притежателя и само да се сравнява...ама знае ли човек...
      42

Коментар

Да да ама не.... Просто ще трябва да носиш лист формат А4 сгънат.... Що не си направиш намалено ксерокопие на тескерето за пищова а ? Тая идея далеч не е нова , но именно липсата на електронни четци за новата форма на тескерета спъваше нещата.
        Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
        No man left's behind !!!!

Коментар

Ми да си купят бе. Аз ли да им купя. А и документите (за самоличност ппримерно) са държавна собственост. Да ги изготвят за сметка на държавата и да си ги четат и да правят справки както си искат.
          If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Крайно време е . Аз само заради скапаната форма и размер на разрешителното лятото нося чантичка за документи .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X