Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ка-52 паднал край Москва

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ка-52 паднал край Москва

Не, че е кой знае каква тема, но някой може да му е интересно.
    Ето го и материала - http://fishki.net/1212730-vchera-v-m...let-ka-52.html
    Интересно бе за мен, че на този тип вертолети има катапултна седалка.

От: Ка-52 паднал край Москва

Ама и пожарникарите са един път!....
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

[QUOTE=sparkybg;2326195]Ама и пожарникарите са един път!....[/QUOTE

Да гасиш нешо което вече е скрап, и да не знаеш какво още може да се взриви?!? дали е оправдан риск?
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
        Да гасиш нешо което вече е скрап, и да не знаеш какво още може да се взриви?!? дали е оправдан риск?
        Именно! А да поемаш тоя риск и да не можеш 5 минути да си нагласиш маркуча дали не е нещо повече?
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ами. Мотае се според мен умишлено. Техните действия често изглеждат нелогични за лаици като нас но това не изключва факторът некадърност де.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

А може нареждането да е било да изгори...
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

След като в машината вече няма хора и съществува реална вероятност да гръмне нещо от въоръжението или горивото за какво да се бутат ?
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Доколко аз представям, пожарникари са на поделение, а не на МЧС. Ама наистина не са сработили професионално, нямаше и атака с пяна. Нищо, важно че пилотите са живи, желязото майната му!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  След като в машината вече няма хора и съществува реална вероятност да гръмне нещо от въоръжението или горивото за какво да се бутат ?
                  Той бил на Камов, имали още един за полетни изпитания.Не е от някоя част, та не би трябвало и да е с боекомплект/въоръжение.

Иначе, да разполага с катапултни кресла, но в случая екипажа е напуснал без да ги използва, явно са били направо на земята.
                  Всеки трети е шести

Коментар

А какво е търсела такава машина над населен район?
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Машината с борден номер 062 е извършвала редовен изпитателен полет от изпитателния център на „Камов” намиращ се в московския квартал Жулебино. Според предварителната информация се касае за технически проблем възникнал в полет. Екипажът се е опитал да извърши аварийно кацане на площадката на изпитателния център, но се е разбила до оградата.
                      Последно редактирано от derhunter; 31-10-13, 11:19.
                      Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                        А какво е търсела такава машина над населен район?
                        Е, населен район - виж хангарите, това си е някакво поделение.

А на пожарникаря що си мисля че помпите му нещо попръцнаха...
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Тези имат пиропатрони във всяка лопата, гърмят и те се разлетяват центробежно при катапултиране. Значи пилотите са били оптимисти до последно, сигурно те са двамата пострадали.

Коментар

Да, те са - "Екипажът се е евакуирал успешно след падането на вертолета. Вторият пилот е по-тежко пострадал с травми в областта на гръдния кош, докато командирът се е отървал с по-леки наранявания."

http://aeropress-bg.com/novini/36-ne...t-s-ka-52.html
                            Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                              Той бил на Камов, имали още един за полетни изпитания.Не е от някоя част, та не би трябвало и да е с боекомплект/въоръжение.

Иначе, да разполага с катапултни кресла, но в случая екипажа е напуснал без да ги използва, явно са били направо на земята.
                              Катапултирането от малка височина винаги носи много рискове .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X