Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За подарък...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За подарък...

Другата седмица съм на един р.д! Та младежа си пада ловец и намекнал пред една позната,че би се зарадвал на оптика или арбалет. Много съм бос в оръжията ориентирайте ме от къде и какво да гледам? Бюджета е ограничен,така че се търси нещо до около 200 кинта? Незнам в тая цена ще можем ли да се вместим,та за това се обръщам тук... да ме ориентирате какво и от къде или ако не това,нещо което може да му е от полза в тая дейност.
    Поздрави!

От: За подарък...

Оптика за огнестрелно оръжие, която да става за нещо под 1000 лв. не съм виждал... Горе-долу и с арбалетите е така...
    VPetrov.photography

Коментар

Съвет- направете му "ваучер за подарък" в рамките на бюджета- пък той за каквото иска да го харчи.
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Бе знам си че не съм в час с цените...ама все си мислех,че може да се измисли нещо за тая цена,че са толкова скъпи не съм си представял. Явно ще трябва да се ориентираме към нещо друго с тоя бюджет

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
          Съвет- направете му "ваучер за подарък" в рамките на бюджета- пък той за каквото иска да го харчи.
          Подкрепям това мнение!
          Това е специфична техника и едва ли ще уцелите желаното от рожденика..
          Нека той сам прецени за да не остане подаръка в килер или на секцията..

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
            Бе знам си че не съм в час с цените...ама все си мислех,че може да се измисли нещо за тая цена,че са толкова скъпи не съм си представял. Явно ще трябва да се ориентираме към нещо друго с тоя бюджет

Хубава ва оптика тук / модели и марки много,но за хубавци говорим / гледам ги дават без бой за 2000 долара.Това само да се ориентираш.И тебе ако те боли питай ме мене

Таковата с подарък ваучер много добра идея,поне ще вземе нещо което му харесва или ще додаде от него за стъкълце което иска щото той Гаранция знае какво иска и то знае повече от теб и съседа ти взети заедно.Питай ме аз от къде знам колко не знам,пуши ми главата.

лепи му ваучера на една бутилка дето не се търкаля и ще видиш хепи кемпър как им викат тук.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

За тези пари щом е ловджия може да се намери приличен нож .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Това да уцелиш какво няма и какво харесва е едно към гьотере,ми ако има 5?

Тук подарък се подарява купен кеш с касовата бележка заедно,не ми харесва и го връща,не зацикляш с 6 тенджери под налягане след някоя сватба и да се чудиш как се вари бомба за тъщата после.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Колега, прегледай си Личните, защото ако ти споделя един магазин тук, ще е реклама.
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

На Илиенци скоро гледах оптики Бушнел и арбалети мисля ,че са им нормални цените и на двете,иначе в професионалните ловни ,но цените са нагоре!
                    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                      За тези пари щом е ловджия може да се намери приличен нож .

+1

Коментар

За нож,знам че има... за това не седи на дневен ред. Ваучера не е лоша идея. Въпроса е за къде? Получих предложение за магазина на Г.М-то ,ама там цените са грозни. Преди години купувах за приятел от там шапка и един патронник и дадохме над 120-30 лв.,което за обикновенна бейзболна шапка... и такова да си държиш патроните,ми се струва несериозно скъпо. Гледам,че постоянно обсъждате някви екипировки и пр.,дайте нещо различно от "оня" магазин...

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                          оптики Бушнел и арбалети мисля ,че са им нормални цените и на двете..
                          Ама китайски Бушнел...
                          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X