Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Star Wars технология в действие.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Star Wars технология в действие.

Помните ли оръжията на насокомоподобната раса от епизод II на сагата?!!! Ето ви го на живо...
    Изглежда така, все едно човека го е събрал в гаража си и определено работи! Как ли изглежда и как работи същото нещо, но събрано във военна лаборатория?!!

http://mnogozle.com/video681_vortex-orudie.html

От: Star Wars технология в действие.

Пишеш в Google звуково оръдие и четеш, макар че първите резултати са за звуковите оръдия служещи за разгонване на тълпи.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
      Пишеш в Google звуково оръдие и четеш, макар че първите резултати са за звуковите оръдия служещи за разгонване на тълпи.
      Това няма нищо общо със "звуково оръдие", което на всичкото отгоре дори и не "гърми", за разлика от това... Това чудо стреля със силно ускорен газ, който се движи в кръг - както кръгчетата цигарен дим... Звуковото оръдие "стреля" със силно фокусирана постоянна звукова вълна, със много голяма сила и точно определена честота...

Коментар

Моя грешка. Аз мислех, че газа като се взриви и създава звукова вълна. Ще трябва да си пусна и звука, сигурно го обясняват
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Бре-е-ей...И не пропуска! Представяш ли си тоя колко е намразил селяните,та чак да конструира машина,дето да им руши клозетите..?! Сега,предполагам,ще го монтира на пикап или ремаркенце и...тръгва..?
          Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
          Най-добрият ром е студеният ром!
          Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X