Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стрелбище във Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стрелбище във Варна

Знам, че има подобна тема, но на мен стрелбището искам да има въздушни пушки.. И не да е от онези дето стреляш по капачките за награди..
    Къде има стрелбище във Варна с въздушни пушки..?

От: Стрелбище във Варна

Любителите на въздушно оръжие във Варна си имат някакво нерегламентирано стрелбище, май във някакво хале.Мой приятел се беше "запалил" по стрелбата с въздухарки преди време и той ми каза.Доколкото знам събират се предимно през уикенда, а през лятото понякога ходят в някаква местност извън града.Тези дни ще му звънна да го питам къде точно е това място.

Коментар

И аз търся някакъв вариант за контакт с варненските "въздухари". По-точно ми трябва някой с преходници и бутилка за една проба.
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Потърсете в гугъл Фийлд таргет форума и ще ви излезе Българският форум за въздушно оръжие. Вече самия форум е подреден и лесно ще се ориентирате за варненската група.

Коментар

Крият се като прАаси у тръстика. След няколко опита с варненски оръжейници, отговорът всеки път е - Миииии... не мога да ви дам телефон на момчетата. Те не искат
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X