Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стрелкова среща.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Стрелкова среща .

А оръжие и боеприпаси предлагат ли? Ако ще е за стрелба с СЛР пък бил той и .223 няма да се мръдна от вкъщи, пък какво остава от града.
    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Ще следя темата
      сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
      dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Дай акъл къде в Сф има стрелбище късо+дълго. И да разполагат с оръжия.

Коментар

От: Стрелкова среща.

Ако Mad Dog може да организира стрелби с нещо по екзотично ще е добре .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

В Габрово има открито стрелбище,добре направено,има и оръжие под наем.Алфа Метал или нещо подобно.....майче имат сайт.

Коментар

Абе и те и курсове правят, ама нещо не ми хващат окото....

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                Четох, четох, и накрая нищо не разбрах. Т.е. всеки се оправя със спането, няма да е като на мотосъбор или метъл фест, така ли е?
                Адаш, ако това (преспиването) ще те спре да дойдеш - заповядай вкъщи.
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Четох, четох, и накрая нищо не разбрах. Т.е. всеки се оправя със спането, няма да е като на мотосъбор или метъл фест, така ли е?
                  Т.е. искаш да кажеш че някой на фест или мото събор ти урежда преспиването? А заплаща ли го вместо теб? А ако дойдат например 1000 човека трябва да им подсигуря хотел. А за десет пъти по толкова? Ходил съм и по фестове и по мото и офф събори и спането винаги си е било мой проблем. Иначе на който не му се търси хотел сме предвидили място за палатков лагер.

пп davc ме е изпреварил и те е уредил.
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Ауу, искам и аз да дода да пуцам! Абонирах се за темата и ще чакам да решите. Мен ми е безразлично стига да е стрелбище и да е регламентирано, че партизанска война в гората с полицията не ми звучи.

Коментар

Т.е. искаш да кажеш че някой на фест или мото събор ти урежда преспиването? А заплаща ли го вместо теб? А ако дойдат например 1000 човека трябва да им подсигуря хотел. А за десет пъти по толкова? Ходил съм и по фестове и по мото и офф събори и спането винаги си е било мой проблем. Иначе на който не му се търси хотел сме предвидили място за палатков лагер.
                      Хънтъре, Не ме разбра. Разбира се, че преспиването е проблем на всеки желаещ да посети мероприятиието. Питах дали има организирано място за палаткков лагер, където могат да се опънат палатки, барбекюта и така нататък. И проблема ми за идването не е преспиването, а че тогава може да съм на работа и оосвеен това няккъде по него време жената трябва да ражда. Ако реши да изчака малко може да намина.

Коментар

Хънтъре, Не ме разбра. Разбира се, че преспиването е проблем на всеки желаещ да посети мероприятиието. Питах дали има организирано място за палаткков лагер, където могат да се опънат палатки, барбекюта и така нататък. И проблема ми за идването не е преспиването, а че тогава може да съм на работа и оосвеен това няккъде по него време жената трябва да ражда. Ако реши да изчака малко може да намина.
                        Еее много проблеми ти се събират на куп. Иначе и тук се раждат деца, хем ще е столичанче а мястото за палатков лагер е определено, на сенчица в тополова гора и по-далеч от данданията. Мамбото е осигурено така че и барбекю можеш да не носиш. Само евентуално водата за миене ще е от цистерна но пък ще има минерална. Та така. А ако решите да постреляте то стрелбището е на другият край на София, така че трябва да се мисли и за транспорт. Аз в стрелбите не мога да участвам по разбираеми причини. За съжаление.
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

... оосвеен това няккъде по него време жената трябва да ражда. Ако реши да изчака малко може да намина.
                          Ти твоята работа по въпроса си я свършил вече, тя може да си роди и без теб.
                          Майтап ей! Не се сдържах.
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

То тук може и клуб да заоформи Ама сигурно ще се скараме по какви правила ще стреляме... Я помислете да направим клуб ама на географски принцип нещо като изтока срещу запада и да идваме да ви подхващаме с Ненчев
                            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Във всеки клуб има секции нищо не пречи да ги обособим и всеки да стреля както му е на сърце . Само трябва да намерим и кръчма без покрив за кръчмарските стрелци
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                Във всеки клуб има секции нищо не пречи да ги обособим и всеки да стреля както му е на сърце . Само трябва да намерим и кръчма без покрив за кръчмарските стрелци
                                Стрелбищата в провинцията са малко..там е проблема
                                ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X