Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.
От снимките на новото АК се вижда че доста са подобрили качеството на изпълнение, когато го представиха капака на цевната кутия изглеждаше като правен с тесла сега обаче изглежда всичко е доизпипано.
Коментар
-
От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.
Интересно наистина - 21 век пьк оптика няма и като гледам няма да има.........да му имам мерниците азTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Ни една за моя радост,мислех да взимам АУГ с 1.5 стандартна оптика за него и с нея си идва ма докато се накумя и белия модел свьрши.
Идват поне с релси обаче,а не да му купувам релсите отделно па с 2 кьорави болтчета да ги хващам само.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеИдват поне с релси обаче,а не да му купувам релсите отделно па с 2 кьорави болтчета да ги хващам само.Всеки трети е шести
Коментар
-
Имат 100 заряден пълнител който се монтирана нормална какалашка,не тежи 8.5 кила ми на половината малкия Калаш,4 кила разлика или 4 кила патрони.
http://www.thefirearmblog.com/blog/2...belt-fed-5-45/
Не знам кое е по-доброто решение,с тоя пълните всяка какалашка става лека картечница до 300 метра.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Знам го какво е,тук подобно ни продават за едни пари които не ми харесват,САУ 249.Това не сьм го носил ма нисилите го мразят,че тежи та не знам ако си говорим за малкия патрон дали наистина не е по-добре няколоко с нормални калаши да носят по 2-3 такива пьлнителя от колкото само един голямото пукало.
Тукашното и засичало,повечето стари били полуавтомат след кьсо време,я извади 3-5 на автомат я не.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от green Преглед на мнениеТова ще да е много добро!!!
Кое,Руското или Белгийското?
http://www.thefirearmblog.com/blog/2...n-m249-public/
TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Признавам им на западняците, че поне дръжки/ръкохватки правят удобни. Руснаците от ТТ-то им тръгна на зле.сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
А сьмнява ме да не могат ма не им дреме,Калашника като го купих си дойде с хват какьвто имах аз на тоя в казармата,че и баща ми на неговия.Има и за Пикатини тия дни какви искаши прав беше Кучето като спомена,че това е като ЛегоTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар