Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Оръжията през обектива...
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Оръжията през обектива...
Пак напълнихте темата с думи, а тя е за друго. Има си теми за хвърчилки и чешайте клавиатурите там.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Така е в армиите, където от немокаетлък, верижните машини са карат без тампони на веригите...Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеКачването на танк или друга военна верижна машина на трал си е висшия пилотаж в кемафското изкуство
Коментар
-
Вериги с гумени тампони в нашия климатичен пояс превръщат танка в паркетник . Не напразно са ги кръстили парадни . В пустинята може и добре да работят но в кал си за никъде . При качването на трейлер основния проблем е видимостта и съответно ориентацията на машината . В момента в който веригите ти стъпят на две педи на пътеките от мястото на кемафа виждаш небето . При нормалната гражданска верижна техника проблеми няма защото кабината на оператора е направена той да има максимална видимост докато при военните нещата са коренно различни .Първоначално публикуван от big_dragon Преглед на мнениеТака е в армиите, където от немокаетлък, верижните машини са карат без тампони на веригите...Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Днес съм в настроение - щерката изкара бал на матурите, достатъчен да влезе във всяка една гимназия в България и със сигурност случая ще го полеем
Че по този случай малко алкохол за настроение
Малко по руски за отскок

А сега по-сериозно - по нашенски

И малко вносно, да не мисли някой, че сме от село ....

Коментар
-
Гледам имаш и двата модела на унгарския "Фромел".
Първия /на втората снимка/ има доста оригинална конструкция
сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
Не си прав. Няма само на мен да правят забележки.Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеНо,оръжия и алкохол е лоша комбинация!
..
Пищов прекрасно се подпира на чаша за снимка.
На времето бях решил да си купя никелиран пищов.
Колега , старо куче медалист вика - ти луд ли си , на първата сватба ще кажат -те тоя с белия пищов гръмна.
Акъл трябва -другото е декорация.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 19 потребители онлайн. 0 потребители и 19 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Коментар