Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Оръжията през обектива...
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Оръжията през обектива...
Рових из архивните снимки и намерих нещо от миналото лято.
Така се пазят Дарданелите:
И пълният размер на снимката:
http://files.offroad-bulgaria.com/Ve.../dardaneli.JPG
Коментар
-
Това чий кораб е?Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнениеТака се пазят Дарданелите:Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Турски ракетен катер.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеТова чий кораб е?
Коментар
-
Турски патрулен кораб p335Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеТова чий кораб е?
http://www.dzkk.tsk.tr/icerik.php?di...id=56&pltfrm=1I get High by going Down
Коментар
-
Държат?! Аз кат гледам картата от всякъде е турска територия.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеПопитах, защото и на мен така ми се стори (доколкото байрака е дюс). А Дарданелите ги "държат" по-скоро гърците.
Коментар
-
Не че нещо ама вземи погледни на картата къде са Дарданелите къде е Гърция.Да не бъркаш Дарданелите с Коринтският канал?Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеПопитах, защото и на мен така ми се стори (доколкото байрака е дюс). А Дарданелите ги "държат" по-скоро гърците.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stoian Ivanov Преглед на мнениеДържат?! Аз кат гледам картата от всякъде е турска територия.Да де, може би се изразих не дотам коректно. Протежението на самият проток е изцяло турско, но от запад гръцките острови са на "хвърлей" и на гъсто. Напрактика протокът си е проток, но е "затапен" от Гърция и контролът на подходите от запад е под гръцка юрисдикция. Фактически, 35% от акваторията на Егейско море е гръцка, срещу 9% за Турция (останалото са международни води), като това е средно, а по периферията всеки камък, който се подава от водата е гръцки, със съответните териториални води. Всичко това, при все че зоната на териториалните води е 6 мили (а не "стандартните 12). В "нормалния" случай (12-милна зона), непосредствено до протокът би било "плътно Гърция". Това имах предвид под "държат".Първоначално публикуван от komuso Преглед на мнениеНе че нещо ама вземи погледни на картата къде са Дарданелите къде е Гърция.Да не бъркаш Дарданелите с Коринтският канал?Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Гърците нямат военни бази на островите около Дарданелите,там даже населението в по-голямата си част е турскоговорящо.Най-близката гръцка военна база до турското крайбрежие е о-в Родос-точно на входа на най-голямата им база на Южният им флот-Акзас.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар