Не виждам реална ситуация в която ще се наложи да обърна танка по купол..
Защо да не може да обърнеш танка в някое дере например ? Кадърни момчета в армията - колкото щеш.
А може да се наложи полегнала на една страна машина, да се обърне през куполът на другата - зависи от терена, случая, възможностите за подход на евакуационната техника и куп други фактори.
.Има ако миеш една две машини а ако трябва да измиеш танковете на цяла дивизия ?
А защо да има само една в цяла дивизия? Това че в нашата армия, ако искаш да си облекчиш работата трябва да си го купиш нейде може да са помислили повече по въпроса.
По мое време имахме кофпомпи... едно гениално творение служещо за сваляне на стотици килограми кал с няколко литра вода.
Затова шофьорите редовно боядисваха с черна боя калта по рамите и диференциалите на камионите - по-лесно, пускаш въздух и след няколо минути е готово.
Честно казано не схващам каква е целта на занятието .Има ако миеш една две машини а ако трябва да измиеш танковете на цяла дивизия ?
Явно не си виждал мивката в поделението в Г. баня. За съжаление вече я няма.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Това не беше ли едно съоражение ролбан за масово и бързо почистване? Май единственото такова в БГ или беше в др. поделение?.
Аха, ролков вибратор с мощни струи вода. Когато го пускаха баща ми му направи ел.наладката а аз бях още невръстен. След това и ел.подръжката пак само той и аз не пропусках винаги да съм с него. Сега вече не съществува. Не зная дали е имало и в други поделения такава.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар