Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Очила за стрелба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Очила за стрелба

Здравейте!
    Ще ми се в тази тема да обсъдим необходимоста от ползване на очила при стрелба.Различните марки,цветове,степен на защита и т.н.
    Има голямо разнообразие на пазара и е хубаво да знаем какво да търсим.
    Аз наскоро си купих едни от Бриколаж за 15лв, но гледам в нета има и за по 100 и нагоре и не знам да разчитам ли на евтините или да търся нещо по-скъпо.

От: Очила за стрелба

Няма гаранция. Работни очила в магазин за предпазни средства на стойност 2,75 ги видях в Практикер за 11 лв. Негодници.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Аз ползвам едни Италиански но се изпонадраха.......инак често се случва да ме удрят гилзи в очите-особено от Глока!
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Аз ползвам Remington T-40 с жълти лещи за закрито и с червени лещи за открито. Ето тези:
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:T40-40.jpg
Прегледи:1
Размер:46.9 КБ
ID:5449582

Име:T40-N.jpg
Размер:28.3 КБ
ID:5449584
        Много съм доволен. За стрелба на закрито ползвам и тези антифони:

Име:m24_2.jpg
Размер:25.2 КБ
ID:5449595
        Последно редактирано от Павлин Андреев; 03-02-13, 11:45.
        "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

И аз ползвам "Ремингтон" ,но по стар модел..Според мен всички очила от тези за работа ще ти свършат работа
          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Ремингтоните от къде? Аз ползвам за работни едни слънчеви за вън, но не се чупят особено и се гънат яко. Жълто и червено обаче много искам...

Коментар

От Е-bay. Четири долара за чифт. С доставката ми излязоха под 20 долара.
              "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Малко късно видях темата. Имам Ремонгтон-а на Павлин, върша отлична работа. Обаче си взех още три чифта ей така да имам за различни случаи, за цивилно носене (разбирайте и стреляне с цивилни дрехи), за служебно и за в гората. Ревижън с балистична защита (не може да се купи от цивилни), 3 плаки и приставка за стъкла с диоптър, взех го за 85 долара, абе супер ми се струваше в началото. Те са си супер де. Но после си взех един Уайли екс, хелиоматик, балистична защита, няма възможност за смяна на стъклата, има уплътнение, което се сваля от вътршната страна, нося ги като карам (стрелям) колелото или мотора. Хубави са ама цената хич не е хубава, над $200... Хубавото на хелиоматика в случая е, че независимо от осветеността се вижда супер. Другите които взех за пак Уайли екс, само че за 24 долара. Пак с балистична защита, поляризация и не знам там какви филтри. И се оказа, че най-евтините са ми най-удобни. При Ревижън-а тази пластмаса в която "ляга" част от носа не е много удобна. И четирите очила за подходящи за каска или шапка. Утре ще им нацъкам малко снимки и ще ги кача тук.

П.П. Не давайте няколко стотин долара за очила, за да разберете в последствие, че има по-хубави и много по-евтини. Цената не винаги е гаранция. Е Ревижън-а съм виждал на живо как спасява зрение.
                If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Аз лично ползвам " Caldwell ", жълти. Като цяло този цвят е предпочитан от стрелците. В затворени стрелбища и по-затъмнена обстановка като цяло " отваря " нещата и погледа.

http://media.midwayusa.com/productim...216/216794.jpg

А иначе... защитни очила, марки и модели колкото щете. От 5 лв до... няколко стотин долара. Въпрос на лични предпочитания, възможности и потребности!

Коментар

Гледайте да имат балистична защите,другото е подробност.

Коментар

Снимки на очила малко трудно стават, но ето ги двата Уайли Екс-а. Ревижъна ми е в служебното ЕДЦ и не съм го снимал.

Име:DSC05405.jpg
Размер:219.4 КБ
ID:5480557Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05406.jpg
Размер:174.8 КБ
ID:5480558Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05407.jpg
Размер:128.4 КБ
ID:5480559Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05408.jpg
Размер:159.1 КБ
ID:5480560Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05409.jpg
Размер:231.7 КБ
ID:5480561
                      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X