Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е това нещо - ракета?
Свий
X
-
От: Какво е това нещо - ракета?
Туй ми прилича на едно от тайните оръжия на Хитлер към края на ВСВ за магическо спечелване на същата.Това са първите опити ,безпилотни за реактивна тяга.
Някъде в България ли си го снимал.
Иначе аз съм го гледал в една история наречена -Тайните оръжия на Третия Райх.....моя любима тема.
Интересното е че повечето разработки поразително приличат на следвоенни Съветски и Американски оръжейни системи.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Това зеленкавото отдолу ми бие на ускорител на твърдо гориво използван за да смогне на литне крилатата машина от това ремарке. А самото самолето-ракето подобно нещо ми прилича на тренировачна мишена за ракета земя-въздух ( и не само). Фюзелажа ми прилича на този на Миг-15.
Ако има някой ПВО кадър да си признае...42
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеНищо тайно няма, прилича си на ракета Фау която си е била съвсем редовно оръжие...
Но опашката е бая бая...42
Коментар
-
Това е "С-2 Сопка"
Ето и малко история на използването и у нас
http://www.airgroup2000.com/forum/viewtopic.php?t=225102
http://www.militaryimages.net/photop...php/photo/9503
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеНищо тайно няма, прилича си на ракета Фау която си е била съвсем редовно оръжие...
Но опашката е бая бая...МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеТова е "С-2 Сопка"42
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар