Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как ще изглежда край на света!
Свий
X
-
От: Как ще изглежда край на света!
Десо, доста интересно видео, само където няма да стане скоро !
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Що, ти много ли държиш да стане скоро?Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение...само където няма да стане скоро !
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Щото са от лошите, а публикуващият и мАстора на филма са от добрите.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЗащо на всички такива зрелищни филмчета все статуята на свободата и Ню Йорк дават фира?..
Да здраствуют лихие шутки.
Венсеремос!
Коментар
-
'щото като го няма човека, няма нужда от понятието "свобода", еле пък от статуяПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЗащо на всички такива зрелищни филмчета все статуята на свободата и Ню Йорк дават фира?..
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Те и някои хора ще оцелеят. Е, цивилизацията човешка ще се гради отначало.Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнениеКрая на света или на човека? Щото земята е "преживяла" вече подобни неща...
Ми щото в америка ги правят бе, Кольо. Ако ги правеха в Русия (има такива) ще е Спаската кула.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЗащо на всички такива зрелищни филмчета все статуята на свободата и Ню Йорк дават фира?..
Коментар
-
Бе да ти кажа не искам най. Живее ми сеПървоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЩо, ти много ли държиш да стане скоро?
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар