Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това трябва да е рая на стрелците:)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Това трябва да е рая на стрелците:)

Случайно попаднах на този клип. Ново стрелбище ..за всеки ..за всичко....Абе направо да отидеш и да не излезеш...Само дето е в Германия...и един час е само 80 евро..Сега си мисля..е добре , че е далече...

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=nyq90LEZe4k
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

От: Това трябва да е рая на стрелците

Искааам и аааааз !!!

Маи наистина е добре , че е далече !
    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
    WJ 4.7

Коментар

УНИКАЛНО!!!

.....нямам думи!
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
        УНИКАЛНО!!!

.....нямам думи!
        Обаче не ви ли се струва , че ресторанта малко не е по темата...То както изглежда само с официално облекло може да се влезе там...И какво сега ..нагърмял си се наволя...развяваш куп мишени и искаш да се похвалиш ...да почерпиш по една ракия....да викаш .." Аааа видях те ли се га кой е number ONE....aaaa" , че да те чуят всички..Не ..ресторанта не става ...Да се поправи
        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
          Обаче не ви ли се струва , че ресторанта малко не е по темата...То както изглежда само с официално облекло може да се влезе там...И какво сега ..нагърмял си се наволя...развяваш куп мишени и искаш да се похвалиш ...да почерпиш по една ракия....да викаш .." Аааа видях те ли се га кой е number ONE....aaaa" , че да те чуят всички..Не ..ресторанта не става ...Да се поправи
          На мястото на всяка маса сложено по едно барбекю с едно хладилниче до него заредено с това дето си отстрелял на симулацията, освен месото и биричка. Дали няма да е кеф?
          Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Яката работа!
            LZ1ZAH

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
              Тъй, тъй......Друго си е да се размирише на пушек

Коментар

Малиииииииии направо ми потекоха лигите...............извънземна красота...
                LZ3YG

Коментар

Ми то почти като във ВИПа

Коментар

Браво дето пусна тази красота. От два дена съм без думи ......а си мислех , че съм видял много от стрелбата.....
                    Една нова мечта......
                    Видях наистина рая на стрелците.

Коментар

Не съм ловец или много запален по оръжията,но след този клип се почуствах толкова малък и смешен.Къде са хората къде сме ние!
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                        Не съм ловец или много запален по оръжията,но след този клип се почуствах толкова малък и смешен.Къде са хората къде сме ние!
                        "Мерака" е еднакъв и тук и там Просот хората имат "матреал" да го направят...Контрола е стабилен ...и никой не гледа на теб като някакъв маниак влюбен в оръжията....
                        Тук все още си подозрителен ако си заинтересован по темата оръжия....Щом като едни властоимащи се страхуват от собствения си народ , че е въоръжен ...какво ли ни мислят и какво ли правят

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X