Обява
Свий
Няма добавени обяви.
«Альфа» — чемпионы мира!
Свий
X
-
-
От: «Альфа» — чемпионы мира!
Много шум за нищо. Някакво комерсиално мероприятие за селските шерифи. Дошли наследниците на СпецНаз към ПГУ на КГБ и взели, че били разни полицаи. Най-малкото, бойният им опит е несравним. Те да ходят да се мерят с едни други служби, които ама изобщо не са представени по селските панаири. Няма да ги цитирам, просто ще отбележа, че те се броят за аналози на Алфа.
Статията е типична проява на руската неадекватност. Ама наградата била някъм Глок, ама нямало как да го получи чужд гражданин... Ми, това е спонсориран цирк, бе. Кое не ви е ясно?!
Горното как да е, ама какво се правят на ощипани, че съдиите цакали тях, пък побутвали местните. Руснаците са царе в това отношение, било в спорта, било в сродни сфери на тази и ние българите много добре сме запознати с това от личен опит.
А, да. Следващия път като играем пейнтбол ще ги поканим и тях, та като ни бият да публикуват сензационната новина.
Коментар
-
Изгледах само ю-тубското видео. Евала на русначетата, че цялото упражнение бяха с противогази. Който е бягал, пълзял и стрелял с противогаз (като мен), знае че въобще не е лесна работа, особено в тази последователност. Доколкото разбирам това е някаква част действаща в градски условия. ОМОН не бяха ли също полицейски части. И те не са лоши, въпреки, че съм чувал, че армейските спецназовци били черешката на тортата. То това са им официалните, а засекретените кой ги знае какви изроди са.Правило номер 8: Никога не си въобразявай!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gagan3 Преглед на мнениеИзгледах само ю-тубското видео. Евала на русначетата, че цялото упражнение бяха с противогази. Който е бягал, пълзял и стрелял с противогаз (като мен), знае че въобще не е лесна работа, особено в тази последователност. Доколкото разбирам това е някаква част действаща в градски условия. ОМОН не бяха ли също полицейски части. И те не са лоши, въпреки, че съм чувал, че армейските спецназовци били черешката на тортата. То това са им официалните, а засекретените кой ги знае какви изроди са.
gagan, ти щом наричаш командосите от "Алфа"-русначетата, значи си нещо средно между Рамбо,Командо и Чък Норис
Коментар
-
Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнениеАма наградата била някъм Глок, ама нямало как да го получи чужд гражданин...
А за Глога съвсем конкретно е написано в статията. Че една от наградите представляваше сертификат за придобиване на пистолет Глок от всеки един магазин в Щатите. Лошото е, че магазините нямат право да продават на чуждестранните граждани.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнениеМного шум за нищо. Някакво комерсиално мероприятие за селските шерифи. Дошли наследниците на СпецНаз към ПГУ на КГБ и взели, че били разни полицаи. Най-малкото, бойният им опит е несравним. Те да ходят да се мерят с едни други служби, които ама изобщо не са представени по селските панаири. Няма да ги цитирам, просто ще отбележа, че те се броят за аналози на Алфа.
Статията е типична проява на руската неадекватност. Ама наградата била някъм Глок, ама нямало как да го получи чужд гражданин... Ми, това е спонсориран цирк, бе. Кое не ви е ясно?!
Горното как да е, ама какво се правят на ощипани, че съдиите цакали тях, пък побутвали местните. Руснаците са царе в това отношение, било в спорта, било в сродни сфери на тази и ние българите много добре сме запознати с това от личен опит.
А, да. Следващия път като играем пейнтбол ще ги поканим и тях, та като ни бият да публикуват сензационната новина.Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Коментар
-
Оф, колко пъти да повтарям, че фобията е ирационален страх... Освен това, благодаря, не съм това, което имаш предвид. Все пак, израстнал съм с парадите на Красивия площад и то от трибуните.
Това обаче не значи, че като разни съфорумци, в чието число си и ти, ще се прехласвам по всичко, свързано с Русия, дори и да е смехотворно като настоящата "новина" Алфа - световни шампиони. Като не правиш разлика между полицейски и специални части, какво да ти обяснявам. Евентуален аналог на американските SWAT към PD е Отряд милиции особого назначения. В този списък няма други служби, отишли да се правят на важни насред полицейски комерсиален празник. Щом липсват акроними като DEVGRU, SAS, Delta force, KSK, пък ако щеш и BOPE, значи Алфа са объркали адреса.
Цялата история е не по-малко нелепа от това на следващия междуфирмен турнир по футбол да дойдат Реал, при това не да направят демонстрация, ами за да бият, да мрънкат че не са доволни от нивото на съдийството и от наградите и за капак - да се обявят за световен шампион...
Накратко, "русофобът" се дразни когато легендарни служби сами си свалят нивото и се излагат. Пък от Yesmen като вас, никой няма полза.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gagan3 Преглед на мнениеДоколкото разбирам това е някаква част действаща в градски условия.Правило номер 8: Никога не си въобразявай!
Коментар
-
Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнениеНаскоро излезе един много хубав бразилски филм, май беше за B.O.P.E.Дават го често по кабеларките.На мен много ми харесва.
Коментар
-
Точно така, гледал съм първа част.Видях, че в Замунда има втора и дано да е по-добра.
Спецотрядите в Южна Америка,ЮАР и Израел имат много боен опит и нещата там не са такива като например в Западна Европа.
Гледах някакъв филм, кадето даваха, че руският Вимпел са тренирали стрелба с пистолет при някакъв инструктор в Никарагуа в началото на 80г.Според това което каза бившият руски командос са останали много изненадани от показаното и наученото.При все, че не са отишли неподготвени.
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=7kguirGVLhk
Може би и този е някой шериф или по-скоро пътен полицай специализирал по българските пътища. В края на боя аз лично го определям като легнал полицай.
Иначе темата е интересна, аз лично за първи път виждам такова състезание.Лопата - друг солдата!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар