Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оръжия използвани в Star Wars (повечето модифицирани, реални такива)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Оръжия използвани в Star Wars (повечето модифицирани, реални такива)

Докато се ровех попаднах на тази информация. Много се зарадвах на първото орУжие в списъка, смятам всички ще разберат защо .

http://www.imfdb.org/wiki/Star_Wars
    Approximately 29% of the Earth is land,the rest is ours...

От: Оръжия използвани в Star Wars (повечето модифицирани, реални такива)

Ха, никога не бях поглеждал върху този (тези) филм от такъв ъгъл. Та те всичките им оръжия със съвсем тукашни и съвсем не интергалактически прототипи. Май ще излезе, че на Лукас и Спилбърг въображението им, не е толкова безкрайно.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      Ха, никога не бях поглеждал върху този (тези) филм от такъв ъгъл. Та те всичките им оръжия със съвсем тукашни и съвсем не интергалактически прототипи. Май ще излезе, че на Лукас и Спилбърг въображението им, не е толкова безкрайно.
      Или по време на заснемането на IV, V и VI "тукашните" орУжия са им се виждали като космическа технология ))) (в кръга на шегата)
      Approximately 29% of the Earth is land,the rest is ours...

Коментар

Най-малкото, "тука-то" им е седяло като съседна звездна система.
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Докато сме на тази тема, я да ви задам следния въпрос: Знаете ли каква е любимата храна на Лорд Вейдър ?
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
            Докато сме на тази тема, я да ви задам следния въпрос: Знаете ли каква е любимата храна на Лорд Вейдър ?
            Бонбони, правени ръчно от уукита на планетата Кашийк?
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Бонбони, правени ръчно от уукита на планетата Кашийк?
              Не, любимия му десерт е Тоблерон, за това маската му е направена триъгълна на устата
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                Само дето нито единия нито другия са дизайнери на сценични пушкала

Пък и историята на Ани и децата му (цели шест серии) не е нещо ново под слънцето.
                Лекинко прилича на На изток от Рая, но доста по-инфантилна

ПП Некой да не си помисли че не съм фен - както казах преди да видя еп ІІІ и Лукас два часа гол да го дават, пак ще отида
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

През 1999та с брат ми ходихме на една от първите прожекции на "Невидима Заплаха". Бяхме се събрали един киносалон мъжка дружина с блеснали в очакване очички, предвкусвайки радостта от продължението след толкова много години. Преди прожекцията салона беше като кошер, изпълнен с бръмченето на нетърпеливи вдетинени чичковци, тотална еуфория.

После прожекцията почна, и нещо някак не беше наред. Като се появи оня дългоух конски травестит Джа Джа Пръц разбрахме че нищо не е наред.

След филма, като светнаха лампите, мълчанието беше като в гроб. Изнизахме се всичките като пребити.
                  На два реда пред нас чичко на около 35-40 години си говореше сам. Успях да доловя "...шестнайсет години ! За ТОВА нещо ли чаках 16 години ?!?..."
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Тя мойта ловна дружинка ако си разрови касите и тайниците ,ще изкара повече пушкала и с малко камуфлаж може да заснеме епизод VII-''Имперските горски са заловили прясно изнасилена мечка от родопските, във всички естествени телесни отвори и новосъздадени такива''.
                    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Ей така щото ми стана и на мен доста тъжно-смешно да добавя и аз един отдавнашен спомен, съчетан с едно интересно обяснение от един наш преподавател във Военното училище в Шумен....
                      В серията "Империята отвръща на удара", ползваният оптичен-далекомерен уред за наблюдение е бил разработен в основата си от гореупоменатият преподавател и бил прототипа на днешният лазарен далекомер "Лебед", който не знам дали все пак се ползва някъде в БГ армията....защото през 2000год. прекъснах връзките си с нея, но дали е истина на 100% процента не съм сигурен, ако някой знае, моля да сподели....може да се възгордея, че съм имал такива учители предиииииииии мнооооооооогоооо години....
                      НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ВАС.......
                      LZ3YG

Коментар

Е, пак сте добре, ако сте се разочаровали чак от новите простотии. Аз пък отидох да гледам обновените версии на старата трилогия и още на първата започнах да се усещам, че тази работа е била продукт на своето време и доста е поизбледняла с годините. От новите така и не съм гледал нито една изцяло. То какво да им гледаш - реклами на Лукас артс. Меркантилна история...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X