Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с ХАТСАН 125 TH

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с ХАТСАН 125 TH

Здравейте. нов съм във форума и не знам дали пиша на правилното място. става въпрос за въздушна пушка Hatsan mod 125
    На пушката днес и е 2-ри ден. проблема е следния. зареждам я, свалям предпазителя, но когато опитам да стрелям спусъка е мек все едно не е заредена.когато върна предпазителя и пак го сваля се оправя. не го прави на всеки изстрел, но доста често. един път дори като върнах предпазителя и го свалих стрелна сама веднага без да пипам спусъка. някой знае ли на какво се дължи това?

От: проблем с ХАТСАН 125 TH

Вътре има 3лосчета,към които е свързан спусъка, ако някое от тях е обърнато или не е сглобена системата правилно е възможно.Тия боклуци най -често имат твърд спусък ,а не обратното ако си разглобвал пушката или е взимана втора употреба,нищо чудно да я е пипал някой ламер , и от това да е проблема.Разрови се насам натам по оръжейните форуми има го тоя проблем дискутиран много...

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
      Вътре има 3лосчета,към които е свързан спусъка, ако някое от тях е обърнато или не е сглобена системата правилно е възможно.Тия боклуци най -често имат твърд спусък ,а не обратното ако си разглобвал пушката или е взимана втора употреба,нищо чудно да я е пипал някой ламер , и от това да е проблема.Разрови се насам натам по оръжейните форуми има го тоя проблем дискутиран много...
      пушката е нова, не е разглобявана..то като е заредена е твърд, но... като става това с предпазителя е все едно не е заредена пушката...пък и ме е яд на 2-рия ден да я пращам на ремонти

Коментар

Еми понякога става и така. Нещо в УСМ предполагам не е по реда си. Предполагам заводски при сглобката нещо са объркали. Ако е така гаранцията трябва да го покрие при всички случаи. То не е гаранция, че и ДИАНА да си вземеш ще е перфектна, има колеги с диани и те се оплакват. Ама като цяло Хасаните не се славят с високо качество де. Пробвай да я върнеш в магазина, от който си я взел, би трябвало да ти я сменят.
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

понеже съм я купил отдалеч като им се обадих ми казаха да разхлабя спусъка, можело да е пренатегнат. след като го направих имам цели 6 изстрела без проблем, да видим още колко ще изкара

Коментар

Бях чел някъде инструкции че нова такава пушка трябва да се разглоби и почисти първо преди да се ползва, че имало разни остатъци от завода още.
            Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Да ,така е ,изключително скапана сглобка ,в сравнение с збрьоовка мога да кажа ,че когато купих тоя боклук почти 1седмица съм го тунинговал и проучвал , още тогава не ми вдъхваше доверие никак , сега още повече,нямам време никак а и почти не стрелям,че ми писна да идват полицай да я разглежадат иначе ще си я направа както искам и ще стане много добра ако тръгнеш да я преправаш , правиш и нова прожина,някой неща се заменят с други, добра оптика и става почти като флоберка, ама почти

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X