Обява

Свий
Няма добавени обяви.

10000 куршума в Порше

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 10000 куршума в Порше

от тук http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...v-porsche.html

От: 10000 куршума в Порше

Нещо не видях да са 10 000 куршума,а и поне 30 % бяха извън обекта.
    Ама иначе видеото е добро.

Част 2:
    Последно редактирано от _Константин_; 23-06-11, 09:30. Причина: допълнение
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

А целта е?
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Предполагам някой мрази порше, купил си е едно да се позабавлява Или е откраднал поршето на любовника на жена си, докато оня е с нея
        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Вероятно това е "Празнична заря проверка" по случай рождения ден на някой "Бос"
          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

И според мен нито изстреляните куршуми, нито попаденията са 10000, ама какво ми разбира главата. Но лошо нема. Постреляха си хората по пОрше, накефиха се. Аз по бих се накефил да го покарам, ама нейсе.
            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
            LZ1YBB

Коментар

Дано да не забравя да кача снимки! Ние пък ги можем тия неща по български. С брадва по Голф2 :-) - докато го "подготвим" за вторични.

Забавно е бе хора!
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

С какво ли го стрелят? Някои не можаха да пробият ламарината.
                сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
                  От револвери до тежка картечница.

Отворете линка - там се вижда как е надупчено. Не знам дали са 10 000 обаче са много и не знам как не се е разполовило.

Коментар

Мдааа... На някои собственици на автомобили на VAG явно не им издържат нервите...
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

10 000 куршума в Porsche

Вестник "Авто Пазар", 22 Юни, 2011

1 2 3 4 5 6 7 8 9

В Щатите твърдо вярват, че свободният човек и робът се различават по правото да носят оръжие. Ето защо когато двигателят и части от силовото предаване на едно Porsche 911 се повредили, а ремонтът бил оценен на $20 000, собственикът решил да използва автомобила за благородната кауза на цивилната надпревара във въоръжаването.

Дарил колата на неправителствената организация Commonwealth Second Amendment (Comm2A), която защитава Втората поправка в американската конституция, гарантираща правото на лично оръжие. Въпросната активистка група има за цел да "вкара малко здрав разум в законите на Масачусетс", които очевидно не са особено толерантни към ценностите на Дивия Запад.В крайна сметка повреденото Porsche 911 пада жертва на зрелищна демонстрация по надстрелване с цел набиране на седства за кампанията на Comm2A. По колата са изстреляни над 10 000 куршума от най-различни типове огнестрелни оръжия от обикновени револвери до двуцевна картечница M2 Browning.

Като леко зловещо намигане към простаците по американските улици, от Comm2A решават да позиционират луксозната си мишена на място с надпис "Паркирането забранено".
                      Оригиналният текст от Автобазар
                      Който оцелее ще закусва!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
                        Съдейки по звука и чуващото се презареждане, тези непробиващите са от нещо малокарибрено, 22LR, например. Пак така се чува гладкоцевна помпа. А иначе гледайки попаденията извън мишенището бих им забранил на тези да поглеждат към оръжие изобщо.
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Е тук вече може и да има изстреляни 10000 куршума но повечето не са в целта.И аз ще съм доволен да изстрелям някой куршум от личното ми оръжие СЛР-95 7'62х39 по някоя непотребна таратайка.
                          0885719173-Красимир

Коментар

Ееееееее, мААни, к"ви са тиа откачалки? Да ми го бяха дали, пък аз щях да им дам моя Опел, та даже щех да му тегля някой пълнител с ТТ-то пък после нека ми е зле. С ПОРШЕ ......ех...... мечти. :-)
                            0885602543- Стефан

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан2023 Преглед на мнение
                              ... С ПОРШЕ ......ех...... мечти. :-)

... ремонтът бил оценен на $20 000 ...

Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X