Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Славата българска и хората които и днес не са я забравили и тачат...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Славата българска и хората които и днес не са я забравили и тачат...

Рядко пропускам теми тук, но пък когато се случи, все ще е нещо важно. И сега така, сред многото писане относно жалкото подобие на парад, на което бяхме свидетели, съвсем незабелязана е останала една тема, която всъщност изключително важна и точно по повода. Защото все още има хора които тачат и милеят за българското, работят и дават мило и драго да го покажат и припомнят. Ето я темата:
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=119868

Наши приятели са представили част от славната ни военна история в Букурещ. Като се загледах в снимките у мен възникна въпросът, а защо тези хора не направят парада в София идната година. Или поне, ако не друго, да направим алтернативен такъв. Че да не е срамно да заведем децата и да не се чудим какво да им обясняваме като гледат... Няколко снимки без коментар:

VPetrov.photography

От: Славата българска и хората които и днес не са я забравили и тачат...

Аз съм ЗА, пък и тия хора без това пишат тук - дядо Благо, Разказвача и други.
    Последно редактирано от derhunter; 23-05-11, 18:55.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Благодаря, приятели, радвам се , че оценявате това което правим с цената на много сили и средства! Притеснява ме обаче липсата на сериозен интерес от страна на форума-иначе с претенции за патриотична насоченост към теми като тази... Явно хората вече не се интересуват от такива неща за разлика от румънците, които се гордеят много с дейноста си в това отношение и ни посрещнаха много радушно...

Коментар

Наистина е много интересно и впечатляващо!

Коментар

Явно хората уважават военната си история и поддържат духа жив.
          LZ3YG

Коментар

Оценяваме, оценяваме, интерес със сигурност ще има, но трябва малко повече да популяризирате дейността си. Имам предвид чисто информативно, дори тук във форума. Аз например разбрах за това което правите съвсем случайно, от снимките в темата за мотоциклета "Цюндап". Направете някоя тема със снимки на участията ви, дайте някакви детайли около потготовката (ако вече има такава тема се извинявам, но не съм стигнал до нея). Предполагам има доста интересни моменти около униформите, оръжията, маршовите тренировки, бъдещи уастия, идеи за нови инициативи и т.н. Това няма да е самохвално, напротив, ще покаже добре усуията, които полагате и ще знаем как може да сме полезни.
            Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Още един албум по темата http://nadegda1964.snimka.bg/hobby/b...ati.591275.all

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                ...... Като се загледах в снимките у мен възникна въпросът, а защо тези хора не направят парада в София идната година. Или поне, ако не друго, да направим алтернативен такъв. ....
                Ако се намери начин и аз ще помогна каквото мога.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:023385867.jpg
Прегледи:1
Размер:91.1 КБ
ID:5287926Много голяма прилика има офицерът с медалите с някой си контрабандист на антики заловен от българската полиция миналата година .Ако е той надали ще дойде в България да прави парад.
                  Последно редактирано от derhunter; 02-07-11, 23:17.

Коментар

Първоначално публикуван от toni todorov Преглед на мнение
                    [ATTACH=CONFIG]344514[/ATTACH]много голяма прилика има офицерът с медалите с някой си контрабандист на антики заловен от българската полиция миналата година .ако е той надали ще дойде в българия да прави парад
                    Той не само, че ще "дойде в българия", ами той живее в България.
                    И да прав си, този с медалите е същият, за който си чувал - Върбан Минев или бай Върбан. А това, че някой от полицайчетата е хвърлил око на колекцията му е друг въпрос. Тъпи журналисти - драскачи написаха, че търгувал саби по 25 000 евро, което е абсолютна глупост. Тези, които не разбират и не се интересуват може и да повярват, че са и 250 000 евро.

Според мен е достатъчно красноречив фактът, че бай Върбан с достойнство присъства на всички възстановки.
                    Последно редактирано от Evgeni Enduro; 01-07-11, 22:36.
                    "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                    А+
                    LZ1DRZ

Коментар

Тони Тодоров, жалко че не познаваш делата на този голям българин, отдал живота си за славата на българското оръжие и войска. Милиционерските изпълнения малко му побеляха косите но те уверявам, че такива хора като него не се раждат всеки ден.

Коментар

Казвам го защото случайно гледах на един канал есенес и сега като го видях и ми зарприлича . . А ченгетата и аз ги мразя , заради тях съм избягал в чужбина .Евала на човека за труда му . а относно антиките не може ме върза никой че една стара пушка може да струва 25000евро , тук се продават свободно за лица над18 години всякакви стари пушки .на цени между 100-300 евро съм виждал по битаците . саби също има и много други антики . ако някой от вас се интересува мога да му направя снимки на такъв битак .

Коментар

Работата не е да мразиш ченгетата, щото пък ако тях ги няма - няма да ходиш в магазина и за хляб, ами ще оцеляваш във вечна гражданска война. Ако можеш да оцелееш.
                          По света има всичко, все едно колко струва. Колекционерството, в изначалния му смисъл, не както го разбират и правят парвенютата, е съвсем друга история. А специално този човек освен истински колекционер, е равноценен на цял музей и цяла библиотека, още само със знанията и опита си, все едно колко много му е откраднал някой завистник.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Работата не е да мразиш ченгетата, щото пък ако тях ги няма - няма да ходиш в магазина и за хляб, ами ще оцеляваш във вечна гражданска война. Ако можеш да оцелееш.
                            По света има всичко, все едно колко струва. Колекционерството, в изначалния му смисъл, не както го разбират и правят парвенютата, е съвсем друга история. А специално този човек освен истински колекционер, е равноценен на цял музей и цяла библиотека, още само със знанията и опита си, все едно колко много му е откраднал някой завистник.
                            За пред света човека е очернен, трябва да доказва че е невинен, а това в българия е много трудно .И добре човека организира зад граница щото в България НЕ СТАВА. Докато има такива като теб дето да казват кой да оцелява и кой не .явно и ти си хрантутник на държавната ясла . То в България освен бюрократи други не останаха . И затуй такива като тоя човек попадат в месомелачката на държавната машина .

Коментар

Първоначално публикуван от toni todorov Преглед на мнение
                              За пред света човека е очернен, трябва да доказва че е невинен, а това в българия е много трудно .И добре човека организира зад граница щото в България НЕ СТАВА. Докато има такива като теб дето да казват кой да оцелява и кой не .явно и ти си хрантутник на държавната ясла . То в България освен бюрократи други не останаха . И затуй такива като тоя човек попадат в месомелачката на държавната машина .
                              Колега, не знам какво се опитваш да кажеш с постовете си, защото си противоречат.
                              Но даваш оценки за хора, които не познаваш.
                              Не е това начина да трупаш "актив".
                              Опасявам се, че ако продължаваш в този дух няма дълго да си член на форума...
                              А по темата - народ без минало е народ без бъдеще.. Браво на тези хора че възстановяват миналото.
                              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X