Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подарък за <цензура, цензура> с американски филми:

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подарък за <цензура, цензура> с американски филми:

http://www.youtube.com/watch?v=-sPys...eature=related

Работата изглежда по-скоро така, отколкото иначе. А който остане жив, също не е много читав.
    Разкжете ми нещо за американските победи. Никога не съм виждал неуязвими супермени.
    На мене например от това ми е тихо.
    Последно редактирано от Ясен; 08-09-10, 22:59.

От: Подарък за дебилите, пребозали американски филми:

Спомни си за чичко Рейгън и ще ти писнат ушите...
    LZ1AIV

Коментар

Чичо ми се казва другояче, и не е остър шизофреник. Като въпросното лице. Освен това беше от сапьорите. А аз - от пехотата. Парашутите не са от значение.
      http://www.youtube.com/watch?v=iaTLv...eature=related

Коментар

Много добър урок за начинаещи воени в армия. Жив, неподправен лексикон!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          http://www.youtube.com/watch?v=-sPys...eature=related

Работата изглежда по-скоро така, отколкото иначе. А който остане жив, също не е много читав.
          Разкжете ми нещо за американските победи. Никога не съм виждал неуязвими супермени.
          На мене например от това ми е тихо.
          Ще го изгледам с кеф. Обещаваш ли да изгледаш "Паттън" ?
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            Ще го изгледам с кеф. Обещаваш ли да изгледаш "Паттън" ?
            Патън е чудесен филм, във филма Патън е силен характер , но е и комплексар малко, май.

Коментар

@Sibirski - жрунемогу... Това трябва да го разпечатат и да го включат в КМБ !!!

Задорнов нервно пуши в ъгъла ! Ооох, трети път го гледам със сълзи на очи...
              Последно редактирано от windwarrior; 07-09-10, 18:58.
              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Има една стара и точно аксиома - "Кто в армии служил, тот в цирке не смеется!"

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                  Има една стара и точно аксиома - "Кто в армии служил, тот в цирке не смеется!"
                  ти пък, винаги е имало една порода хора и там, дето приемаха всичко толкова сериозно, че да се разплачеш..

Коментар

Продължение...

Коментар

Филмът е забележителен. Това е апогея на кариерата на Дж. Скот. Още нещо за нелепата гибел на Патън- даже СМЕРШ прави много сериозно разследване на този инцидент. Според съвременните руски изследователи на този период, следствието се е водило в няколко посоки: вероятни действия на "верволфите", операция на американското военно разузнаване,самоинициатива на някой от местните шефове на СМЕРШ. Сталин е бил доста недоволен от внезапната смърт на Патън, това е бил много удобен коз в преговорите с Труман
                      0 8 76 36 8 542

Коментар

А аз не знам какво повече е направил в живота си тоя човек. От това да умре, в джипче с недостатъчна напречна устойчивост. Поради което и до днес комичните наследници на онова, имат по-голям оборот по афтърмаркета, от собствено производството.
                        Прощавай, но кой да е редови командир на съветска стрелкова дивизия, е свършил повече работа, от всички командващи съюзните армии, взети заедно. Техния общ принос против Хитлер, е 6% (шест процента). В учебниците по оперативно изкуство, името "Патън" НЕ съществува. Има имена даже на капитани, на лейтенанти дори, макар че според теорията те не са фигури в операциите. А тука цял генерал, и командващ фронт - просто го няма. Значи е никой. На война си никой по две причини: или са те убили веднага, или не си направил нищо. Генералите не ги убиват още във влака, значи ...
                        Мда. Да беше казал барем Монтгомъри, той поне е станал политически кресльо. Макар че също никакъв генерал.
                        Последно редактирано от Стефан; 08-09-10, 01:30.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          А аз не знам какво повече е направил в живота си тоя човек. От това да умре, в джипче с недостатъчна напречна устойчивост. Поради което и до днес комичните наследници на онова, имат по-голям оборот по афтърмаркета, от собствено производството.
                          Прощавай, но кой да е редови командир на съветска стрелкова дивизия, е свършил повече работа, от всички командващи съюзните армии, взети заедно. Техния общ принос против Хитлер, е 6% (шест процента). В учебниците по оперативно изкуство, името "Патън" НЕ съществува. Има имена даже на капитани, на лейтенанти дори, макар че според теорията те не са фигури в операциите. А тука цял генерал, и командващ фронт - просто го няма. Значи е никой. На война си никой по две причини: или са те убили веднага, или не си направил нищо. Генералите не ги убиват още във влака, значи ...
                          Мда. Да беше казал барем Монтгомъри, той поне е станал политически кресльо. Макар че също никакъв генерал.
                          Вярно е, братче. Само дето на тези повръщняри пропагандата им е много силна. Лично аз горещо се надявам един ден американците да скочат на някой друг бабаит /сещам се за 2-ма, 3-ма/, а не само да пляскат шамарчета на непослушковците, които упорито отказват да им дадат нафтата и кокаина си без бой.
                          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X