Обява
Свий
Няма добавени обяви.
RONI CAA TACTICAL
Свий
X
-
От: RONI CAA TACTICAL
Това си е пълен майтап.. Обърнете внимание какви движения извършва заглушителя по време на стрелба и от там си правете сметка за качеството на зглобката... И защо е целия този "багаж" при положение, че на Глог стандартно могат да се монтират, заглушител, лазерен прицел, тактическо фенерче, та и бързомер ако щеш...?!! И каква "точност" има Глог-а на "автоматичен" и на колко метра...?!!
-
Пак бързаш да се изказваш, като при това звучиш меко казано несериозно, а после ще кажеш, че не си длъжен да знаеш всичко...
Понеже явно наистина не знаеш, та поинтересувай се от принципната конструкция на този пистолет и начина на заключване на затвора - на момента ще ти се изясни движението на заглушителя.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Аиде сега виж още едно клипче и после съм готов да те изслушам колко бързам...
http://www.vbox7.com/play:179b8057
По какъв начин тази джаджа подобрява баланса (намалява отката) на пистолета от там и точноста при бърза стрелба, след като видимо няма разлика в поведението на оръжието със и без него...?!
Това е смисъла на коментара ми по-горе...
Сега вече можеш да ми обясниш колко малко знам..Последно редактирано от giorgio; 18-08-10, 18:31.
Коментар
-
Ма нещя да "цъкнеш" за малко информация дори и в "уики" - ей!
"Къс ход на цевта"... за разликите в стабилността на оръжие с приклад и такова без приклад е смешно да говорим. На второто филмче, оръжието "не се удържа" и такива подробности като въпросният къс ход на цевта не е възможно да се хванат, точно поради стабилността му (в резултат приклада), на първото филмче, ти виждаш въпросният ход.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Абе човек, като навита грамофонна плоча си!Ти видя ли как се захваща пистолета във въпросната джаджа..?!! Чисто механично - никаква разлика от захвата с ръка без него... Просто се добавя излишна маса към оръжието и добълнителната опорна точка (приклада), губи предимството което дава, както е при едни много стари птлаци немско, белгийско и руско производство... Умишлено не цъкам никъде защото участвам със собствените си знания, а не с цитати. Та сега пак гледай филма внимателно и виж къде е попадението в мишената след като слага заглушителя и стреля на единичен (после не я показват мишената, защото е окосил гората зад ТИР-а). И за какъв чеп е въобще подобно нещо, при положение, че има перфектни щурмови автомати конструирани за близък бой в градска среда...?!
Коментар
-
не го качих зада се дрънкате за глупости но тва е нормално в повечето форуми
Имам подобен конвектор на друга фирма http://www.youtube.com/watch?v=8X8biyoZs18 разликата е че горния е полимерен а този е алуминиев.
Та оръжието /GLOCK/ се захваща на две опорни точки за рамата, блока по обясними причини остава подвижен, устроиството дава възможност на стрелеца да тренира стрелба с дълго оръжие от типа на щурмовите карабини.
При стрелба с късо оръжие се ползва една опорна точка /ръцете на стрелеца/ отката се поема от лактите и раменете а при супер лаиците от цялото тяло, а при стрелба с дълго оръжие стрелеца има три опорни точки /нестреляща ръка, стреляща ръка и рамо/ в случея откат няма групираноста на изстрелите е значително по добра а от там и скороста на стрелбата се повишава. Идеята на джаджата е да се кефиш и да си стреляш.
Кокото до джижението на заглушителятои се закрепва за цевта, цевта на GLOCK е подвижна и когато блока се връща назад зада презареди тя се повдига в предната си част/но мърда само тя/ а не целия патлак.
надявам се да съм бил полезен забавляваите се, стрелбата е купон
Коментар
-
а и двете могат да се намерят за по 800 лв. в българия но няма кои да ви продаде тактическа карабина за свободна употреба
е това е смисъла на тези джаджи имаш патлак комвертираш го в карабина... като ми пристигнат бързомеците след седмица две ще направя едно снимане и ще ви кача да видите кво правя с нея
луд купон
Коментар
-
Първоначално публикуван от sub-ZERO Преглед на мнениеа и двете могат да се намерят за по 800 лв. в българия но няма кои да ви продаде тактическа карабина за свободна употреба
е това е смисъла на тези джаджи имаш патлак комвертираш го в карабина... като ми пристигнат бързомеците след седмица две ще направя едно снимане и ще ви кача да видите кво правя с нея
луд купон
П. П. Не съм компетентен по въпроси свързани с носене и ползване на огнестрелно оръжие и затова и питам.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
на свободна продажба е и няма да има проблем поради факта че с нищо не променя техническите характеристики на оръжието, но ако сложиш онази джаджа дето прави GLOCKa да стреля като узи, има проблем !!!
давам ти този пример за да направиш разликата. конвектора е се едно да си сложиш на пищова фенер или лазерен целеоказател...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар