Моля помогнете ми по следния въпрос:
От скоро съм се запалил страшно много по траялите, но поради това че в БГ все още не са актуални не мога да се спра на нещо конкретно. Като марка съм решил да е Гасгас или Бета, но не мога да преценя 2т или 4т. Ако някой има опит или информация за тези машини моля споделете, кой от двата двигателя е по-добрия вариант? Знам че 2т е по лек но дали това е единственото предимство?
От скоро съм се запалил страшно много по траялите, но поради това че в БГ все още не са актуални не мога да се спра на нещо конкретно. Като марка съм решил да е Гасгас или Бета, но не мога да преценя 2т или 4т. Ако някой има опит или информация за тези машини моля споделете, кой от двата двигателя е по-добрия вариант? Знам че 2т е по лек но дали това е единственото предимство?
...и чат пат може и да боли
, знам че няма нищо общо с траяла 2т но и нямам представа що за нещо е траяла та за това ми се искаше ако има начин да покарам за да видя какво е. Ходих при Еди, но там вече са продали тестовия мотор. В отговор на мики64 - на 26г. съм, тежа около 70 кг., за траял мисля да отделя около 3000-4000лв. като го закупя от Англия. Кото поразгледах обявите видях че нямам шанс да се сдобия с 4т поради по-високата му цена. Щом 2т тегли по - добре в ниските ми се струва че е предимство, ако не греша? Благодаря за инфото ще се радвам на още мнения и препоръки.
успех с избирането на машина
Коментар