Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Облицоване на седалки с кожа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Облицоване на седалки с кожа

Здравейте колеги.
    Някой знае ли в Пловдив къде облицоват седалки на мотор с кожа?

До: Облицоване на седалки с кожа

При всеки един тапицер, бил той и на мебели.

Коментар

Това намирам:

http://a442886.obiavi.portal.bg/Avto...ki_Uslugi.html

(автотапицерски услуги
      Публикувана: 00:22 / 03.01.2009 г.

Допълнителна информация:
      автотапицерски услуги за всички видове автомобили,джипове бусове,камиони.цялостно претапициране на салона с кожа,плат автодамаска,велур,алкантара,пропаднали тавани,частични ремонти на седалки,кожени волани,гръмнали аербеци и др.
      гр. Пловдив
      тел.: 089.951.4067
      тел.: 089.569.4136)

Ето и една тема от тук за тапициране:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20937
      LZ1GYY
      0898 436 956

Коментар

Това е чудесно ако става при всеки тапицер, защото и на мен ми предстои да го правя.

Понеже имам приятелка, която се занимава с търговия с кожи се чудех дали някой има представа каква да бъде кожата най-добре, за да не се получава прекаленно хлъзгава?

Или пък е необходима специална за седалки на мотори?
        Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

просто кожа може и с изкуствена. аз лично така направих и съм доволен .стига тапицера да е добър и да я опъне както трябва за да стане красиво.
          Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

@gere Благодаря ти много

Коментар

колега съвета ми е да си вземеш оригинална тапицерия , не съм запознат с технологията им на производство но се отказах от вариянта тапицер с негов материал да ми претапицира седалката , кожите които предлагат пропускат вода и след намокряне е доста неприятно да слезнеш от мотора и да си като ...........
              ето как изглеждаше моя преди и след претапициране , и тва удоволствие ми струваше 60 лв , с доставка от португалия и претапициране от човек занимаващ се с производство на обувки
              Прикачени файлове

Коментар

Колега за какъв мотор ти трябва тапицерия и за колко пари

Коментар

Мотора е Yamaha TZR 125 1992 с двете седалки не с цялата и някаде до 50лв. Като гледам тези старите са захванати с телбот, но немисля че ще се справя както майстор може да го направи

Коментар

@maikallllll много добре се е получило, тук в Бг също има опитни хора няма да пише Yamaha но важното е да не е напукана, благодаря за съвета

Коментар

Първоначално публикуван от Чичка Преглед на мнение
                      Това е чудесно ако става при всеки тапицер, защото и на мен ми предстои да го правя.
                      колега, виждам че си от кв. "Ем. Марков",там има много добър тапицер! Ателието му е на кръстовището на бул. "България" и ул. "Гоце Делчев" , в една къща точно зад магазина на "Drag"
                      Lesidren.com

Коментар

Първоначално публикуван от rfi Преглед на мнение
                        ...много добър тапицер...

Задължително ще го пробвам, но е хубаво първо да набавя кожата за това - трябва да е специално направена да не пропуска вода...мисля, че ми казаха, че трябва да е "хидроскопирана" или нещо от сорта, но по-подробно мога да разкажа по-нататък, ако си набавя такава.
                        Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

колега, виждам че си от кв. "Ем. Марков",там има много добър тапицер! Ателието му е на кръстовището на бул. "България" и ул. "Гоце Делчев" , в една къща точно зад магазина на "Drag"
                          Да точно там ще ти свършат работа но по добре ти си избери кожата.

Коментар

Така е !!!Момчето се казва Юли и ми направи седалката великолепна !!!
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от maikallllll Преглед на мнение
                              колега съвета ми е да си вземеш оригинална тапицерия , не съм запознат с технологията им на производство но се отказах от вариянта тапицер с негов материал да ми претапицира седалката , кожите които предлагат пропускат вода и след намокряне е доста неприятно да слезнеш от мотора и да си като ...........
                              ето как изглеждаше моя преди и след претапициране , и тва удоволствие ми струваше 60 лв , с доставка от португалия и претапициране от човек занимаващ се с производство на обувки
                              Здравей, виждам че темата е от доста време, но ще ти бъда задължен ако ми помогнеш!!! Имам същия модел ХТ като на снимките, които си показал и си търся оригиналната тапицерия понеже моята е скъсана - точно тази с надписа. Ако има начин да ми дадеш координати на магазина или човека откогото си я поръчал gogo_vl@abv.bg Благодаря ти предварително!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X