Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купа на нациите в Плевен на 11.10.2009г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Купа на нациите в Плевен на 11.10.2009г.

Като видях как се разхвърчаха пласмасите от мотора .... ,а и му беше затиснал кракът и беше неподвижен викам к"во стана
    Помислих ,че най-малко ще е със счупен крак и сътресение
    Добре ,че с малко се е разминал

Коментар

Много моля, ако някой е направил клип на минутите след старта на първите два манша и е снимал от някъде около пистата към трибуната (не от трибуната) да го сподели! Нещото което беше абсолютно уникално за България и българския мотоспорт... Пълната с хиляди хора трибуна се взривяваше когато нашите момчета поведоха след двата старта. Просто звука, който чувахме от боксовете беше...НЕЩО НАИСТИНА УНИКАЛНО И НЕПОВТОРИМО!!! Това е нещо, което сме виждали само на състезания по Мото Джи Пи или световния Супербайк в Италия или Испания.
      Мисля, че всички които не дойдоха на състезанието трябва да съжаляват!

...гадното беше че България се качи на 2 място а излязоха само големите, джуниарите не ги пуснаха да се качат на стълбичката, а малко или много и те носят точки
      Моля, негативизма да остане извън тази тема поне!
      Двата отбора са съвсем различни. Джуниър тима се състезава и класира съвсем отделно.

Колкото до класирането... Второто място си е едно историческо класиране за България. Не можахме да му се зарадваме, защото изпуснахме победата на косъм, но съм сигурен, че след време ще останат само позитивите. Нас лично (отбора) ни е яд най-вече че не показахме най-доброто на което са способни момчетата на пистата отколкото за златните медали. Отбора наистина е много силен, и дано следвщата година има първо: условия за практикуване на тоя спорт като цяло (в световен мащаб) и второ: да имаме условия за подготовка на високо ниво, за да докажем на следващата купа на нациите където и да се проведе тя, че не само на нашата писта сме конкурентни и че не заради малко по-слабите чужди отбори бяхме отпред!
      Последно редактирано от Краси; 13-10-09, 10:37.
      К. Кулев

Коментар

Състезанието беше много по-хубаво и по-организирано от миналата година.Наистина хората, които не са го гледали на живо само могат да съжаляват, защото емоциите и настроението на трибуните и около пистата беше на световно ниво Браво на нашите момчета и нека си признаем, че това второ място ни дойде и с известна доза късмет, имайки в предвид развитието на 3-тия манш.Иначе спокойно мога да кажа, че Сашо Георгиев беше №1 в това състезание
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
          Пълната с хиляди хора трибуна се взривяваше когато нашите момчета поведоха след двата старта. Просто звука, който чувахме от боксовете беше...НЕЩО НАИСТИНА УНИКАЛНО И НЕПОВТОРИМО!!! Това е нещо, което сме виждали само на състезания по Мото Джи Пи или световния Супербайк в Италия или Испания.
          Мисля, че всички които не дойдоха на състезанието трябва да съжаляват!
          Тук си много прав, аз бях на трибуните и ако искате ми вярвайте когато минеше някой от нашите състезалите като се разсвирят всички наистина ме побиваха тръпки, даже в момента като се сетя пак ме побиват и тогава ми стана много приятно
          П.С не съм негативно настроен
          П.С 2 някой да знае от къде мога да видя професионални снимки от супермотото, смисъл от някоя медия или някой фотограф? освен http://motofocus.net/gallery/thumbnails.php?album=52 разбира се
          Последно редактирано от Silvestar; 13-10-09, 12:31.

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
            Пълната с хиляди хора трибуна се взривяваше когато нашите момчета поведоха след двата старта. Просто звука, който чувахме от боксовете беше...НЕЩО НАИСТИНА УНИКАЛНО И !
            Ами че как иначе. НАли Джантов и Ренди даваха тон за песен, а те нали и двамата немогат да викаааат

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
              ....и нека си признаем, че това второ място ни дойде и с известна доза късмет, имайки в предвид развитието на 3-тия манш....
              Много лош късмет имаха италианците. Направо уникален! Обаче съдбата реши да "сипе" и на нас. Германците удариха 6-тица от тотото! На пресконференцията казаха, че са мечтали за подиума и не са си помисляли дори за първото място...
              Сашо, Ачи и Росен си бяха №1, но всички допуснахме грешки...
              Има индивидуални награди за най-бързите в трите класа. Нашите имат сили и за тези награди, но... Трябва си и спортен шанс на толкова силно състезание. Когато силите са изравнени много дребни неща накланят везните.
              К. Кулев

Коментар

Кулев чистито а 2-то място,а за снимките в предната страница има 2 клипа там постоянно се вижда , че всичко е претъпкано.Дори и когато караха джуниарите публиката им каваше дори и имената което мене наистина ми направи впечатление мога само да си представя какво е било на вашите стартове .Чуваше се долу на първи завой.Абе пичове сте Б Р А В О...... P.S. Българинът е роден на кон ,ако се сещаш за филмите Хан Аспарух и др.

Коментар

Както винаги Калин е прав,освен умение трябва шанс и много късмет в такова състезание
                  Колега Silvester виж на официалната страница на супермотото има снимки и доста клипове от минали състезания www.supermotoS1.com
                  SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Аз бях дал линк към клипчета ,който иска да ги гледа ,но някой ги е махнал
                    https://htftp.offroad-bulgaria.com/ulkataa/%d0%94%d0%be%d0%bb%d0%bd%d0%b0%20%d0%bc%d0%b8%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%8f/MVI_0532.AVI
                    https://htftp.offroad-bulgaria.com/u...f/MVI_0533.AVI
                    https://htftp.offroad-bulgaria.com/u...f/MVI_0556.AVI
                    https://htftp.offroad-bulgaria.com/u...f/MVI_0557.AVI
                    https://htftp.offroad-bulgaria.com/u...f/MVI_0607.AVI
                    https://htftp.offroad-bulgaria.com/u...f/MVI_0622.AVI

Коментар

Кулев ПРЕЗИДЕНТ, Кулев ПРЕЗИДЕНТ...сега го гледах по БТВ....РЕСПЕКТ.

Коментар

Аз също го гледах само така момчета, догодина шампиони !!!
                        дано и в мотокроса успехите тръгнат така !!!
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Браво момчета едно голямо мерси и от мен за ващо супер представяне.И догодина ПЪРВИ даи боже

Коментар

Аз лично не разбирам каква забава има МЪЖЕ ДА ГЛАДАТ МЪЖЕ 90 мм ПО ДОЛНИ ГАЩИ И ДА ИМ СЕ РАДВАМ 'съзирам футбола'
                            Такова щуро състезание нее имало висок съм 1.85 мотори летяха на 2Й м. ,без значение от класа.Това НЕ Е ВАЖНО.ТЕЗИ МОМЧЕТА НАПРАВИХА ТАКАВА БОРБА ВЪВ ВСЯКО ВРЕМЕ,НА ВСЯКО МЯСТО,КАКТО МОЖАХА.МЯМА ПО ГОЛЕМИ БУКВИ ДА ВИ ОПИША ЕМОЦИИТЕ ОТ "ДЖУНИАР"
                            Ще се радвам да НАправите и оценака на съдиския състав, имаите предвид че тези хора са, свеки ден от състезателната седмицата от 6.00 до 21.00 те също са от битката./ШЕФА НА FIM ни предупреди че всяка емоция ПОДКРЕПЯЩА НАШИТЕ МОМЧЕТА ЩЕ БЪДЕ ВЪВ ОТНЕМАНЕ НА ТОЧКИ/знаете какаво ни срува.
                            Калин е прав за това че който не е бил МОЖЕ ДА СЪЖАЛЯВА.

Коментар

Момчето което финишира 1-ви мисля с бял уз 85цц ми напълни душата просто. Няма такова каране тръгна от 4 позиция мисля ,първия го водеше с половин обиколка настигна го с невероятна бързина и го надмина Бахти и обяснението кадето дадох
                              Но няма такова каране просто си личеше ,че се раздава на максимум

Коментар

Първоначално публикуван от ivo tnt Преглед на мнение
                                Ще се радвам да направите и оценака на съдийския състав. Имайте предвид, че тези хора са, всеки ден от състезателната седмицата от 6.00 до 21.00. Те също са от битката./ШЕФА НА FIM ни предупреди че всяка емоция ПОДКРЕПЯЩА НАШИТЕ МОМЧЕТА ЩЕ БЪДЕ ВЪВ ОТНЕМАНЕ НА ТОЧКИ/знаете какаво ни срува.
                                Калин е прав за това че който не е бил МОЖЕ ДА СЪЖАЛЯВА.
                                Момчета, аз бях толкова "заплеснат" от състезанието, че не помня никакви впечатления от вашата работа. Лошото при вас е, че като си вършите перфектно работата сте незабележими, но ако стане нещо, все сте виновни. Ама това е. Много ви е отговорен поста и ние макар да не го показваме сме ви много благодарни и задължени. "Просто" често дори живота ни зависи от вас!!! Трябва всички добре да го знете!

Един от най-яките и незабварими моменти в състезанието беше последната обиколка (на последния манш), в която Росен и Ачи изпревариха няколко състезатели, включително в съвсем последните метри. Ачи изпревари един (даже не забелязах кой точно е) на рулетката и големия трапец, а Росен го прелетя на последния скок след външна треактория по виража! Нашите просто го прелетяха в съвсем последните метри на състезанието и спечелиха 2 точки, но... беше малко късно. Трябваха още 2. И все пак това беше уникална битка! НЕВЕРОЯТНА!
                                К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X