Обява
Свий
Няма добавени обяви.
19.09.2010г.-СВЕТОВЕН КРЪГ ПО СУПЕРМОТО В ПЛЕВЕН
Свий
X
-
От: 19.09.2010г.-СВЕТОВЕН КРЪГ ПО СУПЕРМОТО В ПЛЕВЕН
...простете за тъпия и банален въпрос,но...Имам около 20 минути запис на камерата /на диск/ от състезанието.Как да го компресирам за да го кача във V-box,заслужава си.Благодаря и отново се извинявам за това,че съм на "ви" с тия компютри....HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Каква е камерата, аз имам софт за Сони, но е на другия комп на работа.... ако е Сони - утре мога да ти го метна някъде из нета да си го свалиш.
Има и други варианти, като виртуал дъб... не знам работил ли си с нея...Последно редактирано от caterpilar; 20-09-10, 19:19.
Коментар
-
Браво на репортерите от Бяла Слатина.Оказа се, че сме били доста близо на трибуната, но така и не се видяхмеИ аз имам доста снимки, които ще кача малко по-късно тази вечер
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от caterpilar Преглед на мнениеКаква е камерата, аз имам софт за Сони, но е на другия комп на работа.... ако е Сони - утре мога да ти го метна някъде из нета да си го свалиш.
Има и други варианти, като виртуал дъб... не знам работил ли си с нея...HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнениеБраво на репортерите от Бяла Слатина.Оказа се, че сме били доста близо на трибуната, но така и не се видяхмеИ аз имам доста снимки, които ще кача малко по-късно тази вечер
HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
То на срещата нямаше никой, но въпреки това, аз успях да се запозная с част от най-яката АМАТЬОРСКА групаЕто ви снимките
П.С. Добре че беше Берн Химер, че да снимам едно истинско супермото, защото със загражденията тази година, организаторите направо се бяха престаралиSUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар