Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране с изпуснали предни колове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каране с изпуснали предни колове

Здравейте от 1-2месеца имам КТМ 525SX демек чист крос. Купих го с омаслени колове т.е. бяха за смяна на семеринги и ново масло но като го покарах така малко да му се накефя, и го измих 1-2 пъти и маслото се отми и вече го няма да ми смазва предната спирачка а окачването едно меко отпред все едно не е КТМ и така взе че ми хареса и така си го карам и до ден днешен...на предния ми КТМ 450SX го сменях без да има нужда само защото ми беше много дървен и сложих най-тънкият Мотул който дават за колове и въпреки това - пак ми беше твърд...та въпроса ми е ако продължа да карам така може ли да прецакам по някакъв начин WP-тата?

До: Каране с изпуснали предни колове

доколкото имам опит мога да кажа, че предницата ВЕЧЕ е заминала-поне бушингите и покритието на външните колове втази зона.......Предницата ти е мека, защото нямаш такава-това са само пружините (вече) върху, които мотора се клатушка.......по-тънкото масло не решава проблем....валвингите на КТМ са направени за 5W ...много има за писане, но като гледам ти си далеч от това......смени ги тея семеринзи и си сипи масло!
    A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

От: Каране с изпуснали предни колове

Лошото е, че няма да минеш само със семеринги и масло.
      Хубавото е, че това ще ти е за урок и вече ще имаш добър опит с предници... и що е то работа на телескоп без масло.

Коментар

От: Каране с изпуснали предни колове

Сложиха ми ново масло и гумени пръстени уплътниха супер нищо не тече но въпреки че сложихме най-тънкото масло което се дава за такава предница мотора пак стана твърд отпред но пък при скоростни карания е доста по-стабилен и контролираш завоя докато с меката само един комфорт е добре но иначе няма контрол...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X