Търся капла 17-ка за Gilerata на един приятел.Дисковата спирачка да е от дясната страна а венеца от ляво.Незнам дали някой ще има или ще знае нещо,но аз да попитам все пак.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся капла за мотор 17''
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Николай Преглед на мнениеТърси от кавазаки КМХ.Ако намериш две свиркай че и на мен ми трябва.YAMAHA WR450F
Коментар
-
Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнениеСигурен ли си, че става?но за друга подобна не се сещам.И от KLR може да пробваш.
Коментар
-
Моята се прецакала на ХТ то и сложихли от хонда ЦБР 250.Противно на очакванията ми да се згъне и да стане като на Зайка(все пак е лята алуминиева) тя се държи много достойноСериозно каплата паснала без много промени,мотора го карам от 6м а преди това е каран над 1г така и няма проблеми предишният собственик не е карал на асфалт дето се вика.Тоест проблеми има:трудно намирам гуми,тоест има но изборът е много ограничен.Преди да сте ме оборили и укорили знам че по хубаво от оригиналната капла със спици няма,но на мене са ми много 150 те лева които ми искат за капла за мотор 87г.И така си карам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар