Изпадна ми снадката на веригата днес и ми трябва за утре.Знае ли някои дали утре ще работи някой магазин за мотори в и София.И дали се продават само снадки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Снадка за верига?
Свий
X
-
До: Снадка за верига?
Първоначално публикуван от PERITOL Преглед на мнениеИзпадна ми снадката на веригата днес и ми трябва за утре.Знае ли някои дали утре ще работи някой магазин за мотори в и София.И дали се продават само снадки.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
-
На мойто АТВ занитих крайчеца без пластинката и стана супер ! досега не се е отваряла (400км) ама ще видиш зор докато я занитиш ако е сложена на мотора ... че тва си е стомана и само с леко почукване не мърда !Няма кал - Няма кеф !!!
Suzuki Samurai LJ410 1984
Suzuki LTZ400 2008
Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002
Коментар
-
Приятелю,вземи две тънки шаибички които да влизат в канала на фибата,срежи малко от тях със клещи резачи,сложи срязаните шайбички на мястото на фибата стисни ги с клещите и си готов за утре да караш.Аз този номер сам го правил и нямах проблеми.Успех
Коментар
-
Коментар
-
Ами слжи мотора да легна на земята промушу през спиците дръжката на един чук и подложи на веригата.После отгоре с чука занитваш.Така ще стане сигура пробвано е .А ако е закопчана но е откачена от каплата намери някакво твърдо желазо за подложка и така.Успех
0878424143
0887424150
Коментар
-
Сега като гледам снимките които си пуснал,май на едното няма да стане а шаиба за това него по добре да го занитиш,а на второто сложи шаибичка ако искаш.Надявам се че си ме разбрал как се прави.Успех и безавариино каране утре.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар