от познатите места се оказа, че хубав манометър който да показва точно малките налягания от 0.3 до 1.5 не мога да си намеря, търсих и с търсачката ама пак нищо не открих. А нямам много свободно време, че да обикалям из магазините. Питане - откъде да си купя джобен манометър, който да има голями десетични деления и да ми покаже със сигурност, че примерно в гумата имам 0.5атм ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Откъде да си взема хубав манометър?
Свий
X
-
До: Откъде да си взема хубав манометър?
Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнениеот познатите места се оказа, че хубав манометър който да показва точно малките налягания от 0.3 до 1.5 не мога да си намеря, търсих и с търсачката ама пак нищо не открих. А нямам много свободно време, че да обикалям из магазините. Питане - откъде да си купя джобен манометър, който да има голями десетични деления и да ми покаже със сигурност, че примерно в гумата имам 0.5атм ?
Коментар
-
Предпочитам нещо хубаво все пак и по възможност да не е електронно. А ако е, да е нечупливо-прахозащитено и да ни е познато като марка. Един колега има перфектна писалка, дойде му от Америка заедно с атв-то. Лошото е, че няма нито марка, нито нищо. Благодаря на Chinela за мишелина, производителя е Schrader, интернет търсене не даде резултат за цена, но във вторник ще мина през автосервизджийни магазини - поне знам какво търсяНо все пак никой ли няма писалка или някаква търкалка, с която в полеви условия точно си мери гумата - ще ми свърши и марка или модел, за да знам какво да търся
Последно редактирано от viki terzieva; 10-01-10, 17:20.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Потърси манометър на Tech http://www.techtirerepairs.com/index.htm
В София ги има в Емвеко.
Коментар
-
Преди малко повече от година си купих от Гоблин ето това http://www.bikebandit.com/motion-pro....mc_id=1484958
Ако искаш налягането да е наистина точно, това е твоят уред. Е, малко е скъпичък и е приложим само за мотори и то ендуро и всички се отнасяме с особено внимание към него, да не се повредим. Но един път купен, после грешки няма и налягането винаги е точно, а не около 1 +/-0.5 атм.Последно редактирано от viki terzieva; 16-01-10, 10:03.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеАз имам и ползвам ето този на Мишелин.
Купих го от един магазин на бул. Сливница и бул. Христо Ботев,
на спирката на рейсовете за Люлин.
Той показва това което търсиш супер точно.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеИмам от тия от практикер. Изконтролирал съм го с още поне 3 (може и повече но не помня вече). Показваше точно.Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
Коментар
-
Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнениеВсе пак да не бия 5+5км... би ли споделил на каква цена са там, ако се сещаш?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар