Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откъде да си взема хубав манометър?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откъде да си взема хубав манометър?

от познатите места се оказа, че хубав манометър който да показва точно малките налягания от 0.3 до 1.5 не мога да си намеря, търсих и с търсачката ама пак нищо не открих. А нямам много свободно време, че да обикалям из магазините. Питане - откъде да си купя джобен манометър, който да има голями десетични деления и да ми покаже със сигурност, че примерно в гумата имам 0.5атм ?
    Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

До: Откъде да си взема хубав манометър?

Аз имам и ползвам ето този на Мишелин.

Купих го от един магазин на бул. Сливница и бул. Христо Ботев,
    на спирката на рейсовете за Люлин.
    Той показва това което търсиш супер точно.

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
      от познатите места се оказа, че хубав манометър който да показва точно малките налягания от 0.3 до 1.5 не мога да си намеря, търсих и с търсачката ама пак нищо не открих. А нямам много свободно време, че да обикалям из магазините. Питане - откъде да си купя джобен манометър, който да има голями десетични деления и да ми покаже със сигурност, че примерно в гумата имам 0.5атм ?
      В Практикер и Бриколаж има електронни за по 10-тина лева. От 0.1 до 10.0 през 0.1.

Коментар

Колега, аз ползвам ето този. Бях го вземал от shell със смарт точки. Обаче не сЪм много сигурен дали е на 100% точен. Даже, ако някоЙ знае, да каже дали може да му се разчита.
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от viki terzieva; 10-01-10, 17:21. Причина: правопис

Коментар

Предпочитам нещо хубаво все пак и по възможност да не е електронно. А ако е, да е нечупливо-прахозащитено и да ни е познато като марка. Един колега има перфектна писалка, дойде му от Америка заедно с атв-то. Лошото е, че няма нито марка, нито нищо. Благодаря на Chinela за мишелина, производителя е Schrader, интернет търсене не даде резултат за цена, но във вторник ще мина през автосервизджийни магазини - поне знам какво търся Но все пак никой ли няма писалка или някаква търкалка, с която в полеви условия точно си мери гумата - ще ми свърши и марка или модел, за да знам какво да търся
          Последно редактирано от viki terzieva; 10-01-10, 17:20.
          Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Потърси манометър на Tech http://www.techtirerepairs.com/index.htm
            В София ги има в Емвеко.

Коментар

Преди малко повече от година си купих от Гоблин ето това http://www.bikebandit.com/motion-pro....mc_id=1484958
              Ако искаш налягането да е наистина точно, това е твоят уред. Е, малко е скъпичък и е приложим само за мотори и то ендуро и всички се отнасяме с особено внимание към него, да не се повредим. Но един път купен, после грешки няма и налягането винаги е точно, а не около 1 +/-0.5 атм.
              Последно редактирано от viki terzieva; 16-01-10, 10:03.
              Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
              Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                Аз имам и ползвам ето този на Мишелин.

Купих го от един магазин на бул. Сливница и бул. Христо Ботев,
                на спирката на рейсовете за Люлин.
                Той показва това което търсиш супер точно.
                Да не те разочаровам но когато Лъчо ги внесе за първи път много му се бях наточил но след като в магазина пробвах 10 и те показваха все различно се отказах вярно грешката беше малка но все пак си е грешка за мен 0.2 атм. имат голямо значение.
                Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Има едни на Мишлен, които мисля че не се продават по магазините. В метални кутии са и показват много точно. Аз от тях съм много доволен, имах 4-5, но от раздаване не остана нито един, пък скоро тия гадове нищо не са давали
                  Иво Георгиев
                  Gworkshop

Коментар

Имам от тия от практикер. Изконтролирал съм го с още поне 3 (може и повече но не помня вече). Показваше точно.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Имам от тия от практикер. Изконтролирал съм го с още поне 3 (може и повече но не помня вече). Показваше точно.
                      Все пак да не бия 5+5км... би ли споделил на каква цена са там, ако се сещаш?
                      Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                      Mercedes w212 E350 4matic
                      Ducati Monster 600
                      O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                        Все пак да не бия 5+5км... би ли споделил на каква цена са там, ако се сещаш?
                        10-15лв. Колегата maystor също продава такива. Може да го питаш дали има налични.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X