Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Майстор за задни амортисьори?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Майстор за задни амортисьори?

Здравейте колеги,искам да питам за майстор в София, който прави задни амортисьори(газови).
    [COLOR=darkorange][B][SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=7] [/SIZE][SIZE=5]
    [/SIZE][/B][/COLOR]

До: Майстор за задни амортесьори?

Аз се сещам само за Баджо /Емил Балджийски/. Ама доста хора плюнаха по него та не смея да го препоръчам. На мен , като на приятел ми прави преди две години един /от КЛХ/. Наскоро протече.......
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

А каква цена горе долу ти взе?
      [/SIZE][/B][/COLOR]

Коментар

Марти на предишния КЛХ Баджо ми прави задния амортисьор взе ми 150 лв и аз съм доволен още си го кара момчето дето го взе. Друг е въпроса,че вместо на 20-ия ден си го взех на 40-ия, а някой са си изпатили и повече.Виж имаше тема специално за този майстор.
        Кавазаки КЛХ 300 04г
        Кавазаки КХ 65 04г
        Опел Астра 94г
        Мерцедес 124 91г

Коментар

Виж Жоро Пашов от форума

Коментар

До: Майстор за задни амортисьори?

Ключ
            [/SIZE][/B][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от Марти_КтМ Преглед на мнение
              Здравейте колеги,искам да питам за майстор в София, който прави задни амортисьори(газови).
              не в София,в Троян ги поправя Митко за половината пари за които пишете
              0888/451875,0879/451875,0898/494201 Николай Янчев

Коментар

не в София,в Троян ги поправя Митко за половината пари за които пишете[/QUOTE]

Абе незнам за какви половин пари говорите,но за ваше сведение ремонтния комплекта за заден амортисьор струва 207лв.(в КТМ)
                оттам едно кило масло за амортисьор е 30лв.+ азот + труда който е най-важния. Всичко останало е измислица и компромис за собствена сметка.

Коментар

Тука при нас взимат 100 евро да ти направят задния амортисьор ,но съм сигурен ,че не слагат пълния ремонтен комплект както казва Жоро.Иначе е прав ефтиното винаги излиза по скъпо.
                  Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                  0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

в тоя форум някой беше написал: "Хубаво и евтино има-ама са на различни места"...
                    A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X