Здравейте колеги,искам да питам за майстор в София, който прави задни амортисьори(газови).
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Майстор за задни амортисьори?
Свий
X
-
До: Майстор за задни амортесьори?
Аз се сещам само за Баджо /Емил Балджийски/. Ама доста хора плюнаха по него та не смея да го препоръчам. На мен , като на приятел ми прави преди две години един /от КЛХ/. Наскоро протече.......0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
-
До: Майстор за задни амортесьори?
Марти на предишния КЛХ Баджо ми прави задния амортисьор взе ми 150 лв и аз съм доволен още си го кара момчето дето го взе. Друг е въпроса,че вместо на 20-ия ден си го взех на 40-ия, а някой са си изпатили и повече.Виж имаше тема специално за този майстор.Кавазаки КЛХ 300 04г
Кавазаки КХ 65 04г
Опел Астра 94г
Мерцедес 124 91г
Коментар
-
До: Майстор за задни амортисьори?
Първоначално публикуван от Марти_КтМ Преглед на мнениеЗдравейте колеги,искам да питам за майстор в София, който прави задни амортисьори(газови).0888/451875,0879/451875,0898/494201 Николай Янчев
Коментар
-
не в София,в Троян ги поправя Митко за половината пари за които пишете[/QUOTE]
Абе незнам за какви половин пари говорите,но за ваше сведение ремонтния комплекта за заден амортисьор струва 207лв.(в КТМ)
оттам едно кило масло за амортисьор е 30лв.+ азот + труда който е най-важния. Всичко останало е измислица и компромис за собствена сметка.
Коментар
-
Тука при нас взимат 100 евро да ти направят задния амортисьор ,но съм сигурен ,че не слагат пълния ремонтен комплект както казва Жоро.Иначе е прав ефтиното винаги излиза по скъпо.Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
Коментар
-
в тоя форум някой беше написал: "Хубаво и евтино има-ама са на различни места"...A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар