Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Таралежка на супермото??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Таралежка на супермото??

Това е на Ерзберг Родео,скоростната отсечка

Коментар

Колега Radeon аз ще те посъветвам да не се занимаваш с глупостиКакто е казано, козата си сака пръчМного добър вариан за теб и много рационален е да предложиш на бартер твоите джанти 17-ки за ендуро или крос такива 18" и 21" и така ще си решиш всички бъдещи проблеми по търсенето на гуми и прочиеПринципно супермото джантите са по-скъпи от ендуровите, така че които търси такива джанти на драго сърце би приел пълния бартерРешението си е твое
      SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Един приятел сега ми каза че си е купил комплект джанти 18/21 и ще си продава неговите Ексел, да го питам ли дали и за колко ще ги продава?

Коментар

Извинявайте ама въпроса ми прилича на този:

- "Да сложа ли зимни гуми на валяка" ..???

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
            Един приятел сега ми каза че си е купил комплект джанти 18/21 и ще си продава неговите Ексел, да го питам ли дали и за колко ще ги продава?
            Да, питай и да реша кво ще правя! Весели презници на всички!!

Коментар

Говорих с него продава ги каплите, намери ме на скайп: sgichev да ти дам телефона му да му се обадиш, че нямаш опция за лични все още.

Коментар

"Ексел" са много добри капли , но скъпи .Може да останеш неприятно изненадан от цената(то не е защото човека те товари-просто са си скъпи).
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

Е те не са от някаква серия на Ексел, просто са си оригиналните капли на мотора.
                  Между другото освен смяната на каплите трябва да се попроменят и настройките на окачването, не съм сигурен предния апарат дали няма да се наложи да се премести и той. Има доста дребни нещица които трябва да се променят, че дори в повечето случаи да се сменят за да може да се ползва за ендуро, външният вид не е всичко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X