Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за лагери на задната капла на Ямаха вр 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за лагери на задната капла на Ямаха вр 250

Здравейте.Тези дни свалих лагерите на задната капла на мотора ми (ямаха вр 250 2003),защото бяха вече за смяна.Проблема е че сега немога да намеря каде точно съм оставил лагерите и незнам какви да купя от магазина.Гледах в мануала,но неможах да разбера какъв размер са.Някой може ли да ми помогне с информация за тях?

До: Въпрос за лагери на задната капла на Ямаха вр 250

Първоначално публикуван от Pichon Преглед на мнение
    Здравейте.Тези дни свалих лагерите на задната капла на мотора ми (ямаха вр 250 2003),защото бяха вече за смяна.Проблема е че сега немога да намеря каде точно съм оставил лагерите и незнам какви да купя от магазина.Гледах в мануала,но неможах да разбера какъв размер са.Някой може ли да ми помогне с информация за тях?
    При мен излизат два вида:
    6004- 2бр,
    62/22 ляв 1бр и 60/22 десен 1бр- и двата вида са капсоловани, премери външния размер на главината най-вероятно само там е разликата в двата вида.
    Успех
    [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнение
      При мен излизат два вида:
      6004- 2бр,
      62/22 ляв 1бр и 60/22 десен 1бр- и двата вида са капсоловани, премери външния размер на главината най-вероятно само там е разликата в двата вида.
      Успех
      Да точно това са лагерите вчера се обаждах в един магазин и ми казаха че нямат в наличност но може да се доставят.Струват 49лв комплект със семерите,но тъй като мотора ни трябваше и намерихме от магазин за лагери за 20лв комплект със семерите.62/22 и60/22 това са.Имат сходни марки и могат да се намерят успех
      0888 074 049

Коментар

Незнам важна ли е марката на мотора, но аз като по-проЗд си купувам лагери от кварталния магазин за по 6 лв/SKF, a ВМЗ варианта беше 3лв/
        Прикачени файлове
        Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
        0894328706

Коментар

много ви благодаря за помощта

Коментар

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение
            Незнам важна ли е марката на мотора, но аз като по-проЗд си купувам лагери от кварталния магазин за по 6 лв/SKF, a ВМЗ варианта беше 3лв/
            И аз бях проЗ като теб, но след като лагерите ме оставиха насред планината /имам 5-ма свидетели/ от тогава слагам само скъпи по 38лв. единия.
            Момчета разберете евтиното излиза винаги по-скъпо...пробвано е.
            Евтините не можаха да изкарат повече от 10 излизания... направо се беше пръснал единия вътре..

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
              ...Момчета разберете евтиното излиза винаги по-скъпо...пробвано е.
              Евтините не можаха да изкарат повече от 10 излизания... направо се беше пръснал единия вътре..
              Мда. И главината може да "цъфне" заради скапан лагер. Имам една такава захвърлена в мазето.
              2010 CRF 250 R

Коментар

Според мен с тези неща компромиси нетрябва да се правят. Не си заслужава да се взимат евтини заместители.Както е казано евтиното винаги излиза скъпо.
                0878424143
                0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X