Здравейте.Тези дни свалих лагерите на задната капла на мотора ми (ямаха вр 250 2003),защото бяха вече за смяна.Проблема е че сега немога да намеря каде точно съм оставил лагерите и незнам какви да купя от магазина.Гледах в мануала,но неможах да разбера какъв размер са.Някой може ли да ми помогне с информация за тях?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за лагери на задната капла на Ямаха вр 250
Свий
X
-
До: Въпрос за лагери на задната капла на Ямаха вр 250
При мен излизат два вида:Първоначално публикуван от Pichon Преглед на мнениеЗдравейте.Тези дни свалих лагерите на задната капла на мотора ми (ямаха вр 250 2003),защото бяха вече за смяна.Проблема е че сега немога да намеря каде точно съм оставил лагерите и незнам какви да купя от магазина.Гледах в мануала,но неможах да разбера какъв размер са.Някой може ли да ми помогне с информация за тях?
6004- 2бр,
62/22 ляв 1бр и 60/22 десен 1бр- и двата вида са капсоловани, премери външния размер на главината най-вероятно само там е разликата в двата вида.
Успех[SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
-
Да точно това са лагерите вчера се обаждах в един магазин и ми казаха че нямат в наличност но може да се доставят.Струват 49лв комплект със семерите,но тъй като мотора ни трябваше и намерихме от магазин за лагери за 20лв комплект със семерите.62/22 и60/22 това са.Имат сходни марки и могат да се намерят успехПървоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнениеПри мен излизат два вида:
6004- 2бр,
62/22 ляв 1бр и 60/22 десен 1бр- и двата вида са капсоловани, премери външния размер на главината най-вероятно само там е разликата в двата вида.
Успех0888 074 049
Коментар
-
И аз бях проЗ като теб, но след като лагерите ме оставиха насред планината /имам 5-ма свидетели/ от тогава слагам само скъпи по 38лв. единия.Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнениеНезнам важна ли е марката на мотора, но аз като по-проЗд си купувам лагери от кварталния магазин за по 6 лв/SKF, a ВМЗ варианта беше 3лв/
Момчета разберете евтиното излиза винаги по-скъпо...пробвано е.
Евтините не можаха да изкарат повече от 10 излизания...
направо се беше пръснал единия вътре..
Коментар
-
Мда. И главината може да "цъфне" заради скапан лагер. Имам една такава захвърлена в мазето.Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение...Момчета разберете евтиното излиза винаги по-скъпо...пробвано е.
Евтините не можаха да изкарат повече от 10 излизания...
направо се беше пръснал единия вътре..
2010 CRF 250 R
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар