Здравейте.Тези дни свалих лагерите на задната капла на мотора ми (ямаха вр 250 2003),защото бяха вече за смяна.Проблема е че сега немога да намеря каде точно съм оставил лагерите и незнам какви да купя от магазина.Гледах в мануала,но неможах да разбера какъв размер са.Някой може ли да ми помогне с информация за тях?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за лагери на задната капла на Ямаха вр 250
Свий
X
-
До: Въпрос за лагери на задната капла на Ямаха вр 250
Първоначално публикуван от Pichon Преглед на мнениеЗдравейте.Тези дни свалих лагерите на задната капла на мотора ми (ямаха вр 250 2003),защото бяха вече за смяна.Проблема е че сега немога да намеря каде точно съм оставил лагерите и незнам какви да купя от магазина.Гледах в мануала,но неможах да разбера какъв размер са.Някой може ли да ми помогне с информация за тях?
6004- 2бр,
62/22 ляв 1бр и 60/22 десен 1бр- и двата вида са капсоловани, премери външния размер на главината най-вероятно само там е разликата в двата вида.
Успех[SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
-
Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнениеПри мен излизат два вида:
6004- 2бр,
62/22 ляв 1бр и 60/22 десен 1бр- и двата вида са капсоловани, премери външния размер на главината най-вероятно само там е разликата в двата вида.
Успех0888 074 049
Коментар
-
Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнениеНезнам важна ли е марката на мотора, но аз като по-проЗд си купувам лагери от кварталния магазин за по 6 лв/SKF, a ВМЗ варианта беше 3лв/
Момчета разберете евтиното излиза винаги по-скъпо...пробвано е.
Евтините не можаха да изкарат повече от 10 излизания...направо се беше пръснал единия вътре..
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение...Момчета разберете евтиното излиза винаги по-скъпо...пробвано е.
Евтините не можаха да изкарат повече от 10 излизания...направо се беше пръснал единия вътре..
2010 CRF 250 R
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар