Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся две капли за доминатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• търся две капли за доминатор

Захванал съм се да преработвам малко моторетката , смених калника с кросов махнах оригиналния фар и таблото и си сложих маска мисля че беше от црф . Тези дни ще ида да си купа две таралешки че иде зимата и много кал, но остава въпроса на какво да кача и две гуми за асвалт че нещо не ме блазни адския транспорт в София . Предпочитам да взема капли от пистова машина които да преправа така че да станат за доминатора но без да се пипа по носачите на срирачните апарати за да мога да слагам и оригиналните капли с таралежки . Такаче ако някои има за продан капли нека драсне некое редче става и оригинални хондови даже маи е наи добре че така няма да се преправя нищо . Съвети на темата с каплите ще са ми много полезни

И аз бях направил така, но да ти кажа се отказах, защото е много чанч а и допълнителни разправии преди каране. Отделно пак си караш с таралежите из града, защото си викаш "само днес" или "за един ден няма смисъл да ги семеням", а пък ако ти се обади приятел и си с градските не може да реагираш бързо и да отидете да карате в гората.

Плюс това дисковете на спирачките и наклатките скягат и при смени на джантите или трябва да сменяш наклатки, или дискове - иначе няма да имаш хубави спирачки и наклатките ще се скапват бързо.

В крайна сметка си купих един скутер и сега съм излкючително доволен! Има си багажник, сменяш маслото на 3000км. Отделно не си троша кросака.

Коментар

Еиии виш за това с накладките не се бях сетил но въпреки това не се отказвам от проекта, понеже ми е само едно моторчето пък и аз наистина карам много по асвалта и на море си ходя с мотора и на работа а това са 60 км на ден асвалт . Та я кажи ти какви капли беше сложил какви капли беше сложил

Коментар

Supermoto.

Коментар

ОК Съгласен съм с това за преправянето,но супер-мото има доста трапка.пробваи с такива от цбр-ф1 маи ще паснат колега.'надявам се' аз карам кавазаки клх супер-мото стилът ми допата много и за градско и за горско е супер.успех в проекта зимата е пред теб.и ако има някви части за клх650 драсни 2-3 реда
          SUPER-MOTO VIJ ASVALTA OT BLIZO

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X