Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор занася?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотор занася?

Абе мъчиме един въпрос,хт то ми на скорост над 90-100 започва да занася.С увеличаване на скороста занасянето се усилва и ми се струва че ще ме хварли като кон На черно се държи добре но пък там немога да развия такава скорост че да направя сравнение.Състезателчетата кажете нещо по въпроса Да поясня:занася задницата и имам скърцане във втулките на чупещата рама (така ми се струва).

Или ти е крив мотора (рамката) или не ти е по реда си окачването.
    Щом ти скърцат втулките на шарнира - смажи ги. Виж амотрисьора дали има масло. Виж предницата дали има масло.
    А, да! Втулките на шарнира ако са износени и се люшка наляво-надясно самия шарнир тогава се получава такова едно люлеене на задницата. Сменяш втулките! Вземи си провери и лагерите на главините на колелата, така и така си разглобил вече всичко Те поне се сменят лесно и не са скъпи.
    2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
      Вземи си провери и лагерите на главините на колелата, така и така си разглобил вече всичко Те поне се сменят лесно и не са скъпи.
      много вероятно...
      "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
      MG Racing Team

Коментар

Провери си и натягането на спиците, дали е права задната капла, дали не ти е крива гумата.

Коментар

Аз пък съм с тясна таралежка на моя мотор отзад и много се кефя като ми поднесе.... определено доста му се радвам, и със изстъргването на гумата все повече почва да поднася... та ако гумите ти почват да се истъркват това също е много вероятно !
          Поведението на моя мотор се промени доста дори след истъргване и на 1/4 от грайфера
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Провери си и натягането на спиците, дали е права задната капла, дали не ти е крива гумата

провери и лагерите на главините на колелата

втулките на шарнира - смажи ги

Виж амотрисьора дали има масло. Виж предницата дали има масло.

БРЕЕЕ ТИЯ МНОГО РАБОТА ТИ ОТВОРИХА
            Я ВИЖ ...дали не е по добре да смениш направо мотора

Коментар

[quote="mitkov"][quote]Направи фондация за набиране на средства за да ме подпомогнете малко, и ще го сменя

Коментар

ааа моторчето ти е супер ама тои ДИМИТЪР изреди всичко.такаче мога да ти пожелая дано да не ти е крива рамата че става страшно.
                SUPER-MOTO VIJ ASVALTA OT BLIZO

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X