Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с кормилото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с кормилото

Имам Хонда Доминатор и след леко падане,по скоро испускане кормикото ми стои леко на една страна?Откъде може да идва тази кривина??Като загледах на лапите които държат коргилото има гумени втулки и си мисля да е от там Те регулират ли се напред или назад че са шарнирно закрепени за да обират вибрациите вероятно?
    Имали ли сте подобен проблем?

До: Проблем с кормилото

Моето редовно го кривя в гората. После в гаража с помощ от приятел го изправям с тръбата
    [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
    [/URL]

Коментар

И аз вчера се прах на оборотен изправих се прав стъпил на седалката, но нямах скорост и ....тряс Сега и моето кормило е леко кривнало. Предишня път го смених понеже имах ново, но сега явно ще трябва да го изправям.
      Та значи ще пробвам с тръба, а ако неможе на място щя го застопоря на менгемето и пак с тръба ще напинам . Тъй, че колега трубата му е цаката .
      Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

Коментар

Първоначално публикуван от aszxcv Преглед на мнение
        Имам Хонда Доминатор и след леко падане,по скоро испускане кормикото ми стои леко на една страна?Откъде може да идва тази кривина??Като загледах на лапите които държат коргилото има гумени втулки и си мисля да е от там Те регулират ли се напред или назад че са шарнирно закрепени за да обират вибрациите вероятно?
        Имали ли сте подобен проблем?
        Просто ти се изкривило кормилото.Или го изправи или го смени-ако е алуминиево,изправянето не е препоръчително.
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

Самата тръба на кормилото си е ок.По скоро е измърдало от гумените фтулки,през които минават лапките които го държат или са мръднали коловете горе където са хванати.Ще ги оглабя днес и ще видя дяля дали ще се намести.

Коментар

Абе колега това е като колело просто се е засукало кормилото.... Поздпри някаде на стена(примерно) предната гума и навии кормилото в посоката която трябва и карай след това...
            При така зададения вапрос аз мисля че това е проблема
            Човешкото тяло е с перфектна механика, ама от калпав материал. Пазете го!! :wink::wink:

Коментар

Първоначално публикуван от maneco Преглед на мнение
              Абе колега това е като колело просто се е засукало кормилото.... Поздпри някаде на стена(примерно) предната гума и навии кормилото в посоката която трябва и карай след това...
              При така зададения вапрос аз мисля че това е проблема
              Да най вероятно това ще да е.

Коментар

Първоначално публикуван от aszxcv Преглед на мнение
                Да най вероятно това ще да е.
                Ми наблягай на карането тогава колега и не се заглеждай толкова в подоброностите, то няма нищо лошо в това но е хубаво да има повече каране, не си заслужава за едно мраднало кормило мотора да седи в гаража толкова време.
                Човешкото тяло е с перфектна механика, ама от калпав материал. Пазете го!! :wink::wink:

Коментар

Разхлаби коловете от трипътниците и си намести нещата.Повечето случаи,когато кормилото е здраво,а стои на една страна от там идва проблема.Успех и дано е това.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X