Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с болта за обезвъздушаване на спирачката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с болта за обезвъздушаване на спирачката

И така днес си сменях накладките на спирачката на задната гума и също смених спирачната течност.След това при обезваздушаване стегнах болта много и му се развали резбата ....И вапроса ми е от каде мога да си намеря такъв болт,колко пари е горе доло и тези болтове стават ли за всички мотори или трябва да търся специално за мояМотора е KTM 125 EXC LC2
    [FONT=Comic Sans MS]KTM 125 LC2 [/FONT]

До: Проблем с болта за обезвъздушаване на спирачката

( www.ktm-bg.com ) в представителството на КТМ предполагам ще намериш такъв болт, ако проблема е в него. но ако се е развалила резбата на спирачния апарат става лошо...

Коментар

От резбата на болта е.А има ли начин да намеря по бързо и да не се занимавам с пратки и подобни ако има магазини в които мога да намеря аз съм от Бургас Някой ако може да каже ПЛС

Коментар

Така както си го написал,предполагам че става дума за пробката за обезвъздушаване.В повечето случаи те са стандартни(не знам как е при КТМ) и стават от автомобил.Важните неща са диаметъра и стъпката на резбата и евентуално дължината на самата пробка(от конуса до резбата) и конуса-в повечето случаи няма разлики.Пробка можеш да намериш във всеки магазин за соц.автомобили и стуват под 1лв.
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

Ок.Благодаря много!

Коментар

Оказа се че проблема е доста по голям.Резбата на спирачния апарат се е разбила.Какво да правя

Коментар

Първоначално публикуван от scooby Преглед на мнение
              Оказа се че проблема е доста по голям.Резбата на спирачния апарат се е разбила.Какво да правя
              Е, честито! Вече си за майстор. Нарязва се нова резба и по нея се прави нова пробка. Става и с нов спирачен апарат.

Коментар

Възможно най-лошото положение.разучаваш дали има пропка с по-голям размер и от там носиш компетентен човек да ти наеже резба по пропката която си намерил (по-голям размер) .И всичко това става ако позволява самия апарат дали има възможност за по-голям диаметар и дали ще намериш същя модел пробка с по-голям диаметар.това е по-лекото което се се4щам другото е нов апарат и другите варианти са кофти.ако някой се сеща повече нека сподели.

Коментар

Ок.Мерси за саветите.Ще видим какво ще измисля...

Коментар

Колега, от няколкото поста за проблема ти разбирам, че не си много наясно с техниката. Не знам на колко си години, но ще те посъветвам да не импровизираш, защото излиза по-скъпо, и понякога е доста опасно. От технически изправната машина ти зависи ЖИВОТА !
                    А относно конкретния проблем (който сам си си направил !) ти препоръчвам да намериш автомобилен стругар (шлосер), който да се опита да ти оправи поразиите.
                    И гледай да няма "бай" пред името.
                    Успех !
                    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X