Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kапли за YAMAHA YZ 250F - от какво стават

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kапли за YAMAHA YZ 250F - от какво стават

Здравейте,понеже съм нов искам да ме извините ако темата не е за тук.
    Така по същество-търся капли за YZ 250 F,мотора e 2009та г.,питах на едно две места казаха ми че ставали и от по старите модели.Ако някой има или знае от къде мога да намеря ще бъда благодарен.
    Последно редактирано от batTOSHKO; 30-03-09, 21:45.

До: Kупувам капли за YAMAHA YZ 250F

От по стария модел ако вземеш трябва да разтъргваш главините.Но в общи линии ще станат.Ти какви търсиш?Нови или втора употреба.

Коментар

До: Kапли за YAMAHA YZ 250F - от какво стават

Да са читави трябват ми за да мога да си монтирам различните видове гуми и на състезание само да сменям каплите с гумите.

Коментар

Пиши ми на този мейл; m.x.t@abv.bg Мисля че мога да ти помогна с покупката на джанти.

Коментар

Аз имам задна 19ка спортна марка MAX свалена от точно такъв мотор ако се интерисуваш пиши на скаип ALEKSA.TREID.MOTO

Коментар

аз също търся капла за yamaha.ако колегата се откаже мога да е взема

Коментар

Като сме почнали за каплите: знае ли някой дали на Ямаха YZ250F, 2006г., може да се сложи отзад 18" капла? Мисля че за ендуро 18" гума е по-добрия вариант отколкото оригиналната 19".
              born to be wild
              Кольо Ковачев

Коментар

Колега,моя мотор YZ400 f е със задна 18",задна зъбчатка с 50 зъба и мога дати кажа че е идеален за черни пътища,където няма никакви пътища и гора.

Коментар

Първоначално публикуван от penioprimorsko Преглед на мнение
                  Колега,моя мотор YZ400 f е със задна 18",задна зъбчатка с 50 зъба и мога дати кажа че е идеален за черни пътища,където няма никакви пътища и гора.
                  незнам дали твоя мотор е оригинално така или си ти си сменил задната капла? И аз съм сигурен че ако сложа отзад 18" ще е по-добре за ендуро обаче незнам дали има капла която може да се сложи без преправяне?
                  born to be wild
                  Кольо Ковачев

Коментар

До преди няколко години кросовите мотори си бяха на 18" отзад.
                    Не помня кои години ги качиха на 19", но не беше много отдавна.
                    YZ400 е от 98 и 99г и нищо чудно да си е оригинално на 18-ка.

Коментар

Така го купих,с капла 18".Мотора е 1999г.

Коментар

Аз пък си смених 18" ката на КТМ-а с 19"-ка, хем по-лесно се намират гуми, хем стъпката на мотора се промени чувствително.
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Колега Краси дали случайно пазиш 18-ката за КТМ-а че ми трябва точно такава аз имам 19-ка и искам да я сменя. Ако я пазиш и я продаваш искам да я купя. гсм. 0878424143 Поздрави
                          0878424143
                          0887424150

Коментар

Продадох я, 18" ките не опират черен ексел
                            имам чисно нов обръч 19"
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                              До преди няколко години кросовите мотори си бяха на 18" отзад.
                              Не помня кои години ги качиха на 19", но не беше много отдавна.
                              YZ400 е от 98 и 99г и нищо чудно да си е оригинално на 18-ка.

Имам два чифа капли с моя мотор и двата са с 19' задни а мотра ми е 98 година, както и каплите .
                              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X